Ντέμη Γεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία με ροζ μπικίνι - Τρώει χόρτα

Η παίκτρια του MasterChef έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντέμη Γεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία με ροζ μπικίνι - Τρώει χόρτα

Η Ντέμη Γεωργίου, η πρώην παίκτρια του MasterChef, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό την πρώτη της καλοκαιρινή φωτογραφία! Πόζαρε μπροστά στον φακό της συντρόφου της, Άλκηστις, τρώγοντας χόρτα και φορώντας ροζ μπικίνι!

Τα σχόλια και τα likes που πήρε ήταν άπειρα! Η Ντέμη Γεωργίου, αυτή την περίοδο βρίσκεται στα Κουφονήσια με την αγαπημένη της και μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ντέμης Γεωργίου από την παραλία με ροζ μπικίνι

Ντέμη Γεωργίου με μαγιό

Και μιας και αναφερθήκαμε σε παίκτρια του MasterChef, ρίξτε εδώ μια ματιά! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έπιασε την Μαρία Μπέη να ταΐζει στο στόμα τον Δημήτρη Μπέλλο!

MasterChef: Οι φωτογραφίες της Ντέμης με την σύντροφο της που δεν έχεις ξαναδεί

Την Ντέμη Γεωργίου την γνωρίσαμε, μέσα από τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του MasterChef και είναι μια από τις παίκτριες που έχουν συζητηθεί αρκετά.

Η vegan παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, στην πρώτη οντισιόν μπροστά στους κριτές, συστήθηκε στους τηλεθεατές έχοντας δίπλα τη σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου, με την οποία έχουν μαζί εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Η ίδια στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media συχνά κάνει διάφορες αναρτήσεις, τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της ζωή.

Κάποιες από αυτές είναι και με την σύντροφο της και οι δυο τους είναι full in love και δεν διστάζουν να το δείξουν

MasterChef Ντέμη

MasterChef Ντέμη σύζυγος

MasterChef Ντέμη σχέση