Άγγελος Λάτσιος: Είναι κολλητός με τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου - Τα δημόσια σχόλια στο Instagram

Ξετρελάθηκε με τις καλοκαιρινές του φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Είναι κολλητός με τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου - Τα δημόσια σχόλια στο Instagram

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι κολλητός με τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη Αργυρόπουλο, και δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν ανταλλάξει κολακευτικά σχόλια μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, όπως και όλα τα παιδιά στην ηλικία του, είναι πολύ ενεργός χρήστης των social media. Μέσα από το Instagram του, πέρα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, επιλέγει να σχολιάζει και σε φωτογραφίες που ανεβάζουν οι καλοί του φίλοι.

Ο Άρης Αργυρόπουλος, γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, έχει ένα πραγματικά εντυπωσιακό προφίλ στο Instagram και γι' αυτό το λόγο επιλέγει να ανεβάζει καθημερινά ένα σωρό φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές καλοκαιρινές του διακοπές.

Σε κάποιες από αυτές, έσπευσε να απαντήσει και ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος χαρακτήρισε "ομορφόπαιδο" τον Άρη! Άλλωστε οι δυο τους βγαίνουν συχνά και στην Αθήνα. Δείτε εδώ υλικό από κοινή τους έξοδο.

Άγγελος Λάτσιος Instagram

Μαρία Μπακοδήμου γιος

Αποκάλυψη! Τι ψιθύρισε ο Άγγελος Λάτσιος στο αυτί της Ελένης Μενεγάκη όταν αγκαλιάστηκαν μπροστά στις κάμερες

Στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη μας χάρισε την πιο όμορφη στιγμή, ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να αγκαλιάζει και να φιλάει τον μεγάλο της γιο, Άγγελο Λάτσιο αλλά και τις τρεις πανέμορφες κορούλες της. Σήμερα, όμως, μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάτι που κανείς δεν γνωρίζει. Ο Άγγελος την ώρα που αγκάλιασε την μητέρα του της ψιθύρισε κάτι στο αυτί και... εγώ ξέρω τι!

Φορτισμένες ήταν οι τελευταίες ώρες της Ελένης στην ελληνική τηλεόραση κι ακόμα πιο φορτισμένες ήταν αυτές που δεν είδαμε, αυτές που συνέβησαν πίσω από την κάμερα. Η παρουσιάστρια μετά από 30 χρόνια πορείας στον χώρο της τηλεόρασης συνειδητά αποφάσισε στο αντίο της προς τους τηλεθεατές να μοιραστεί κάποιες τρυφερές στιγμές με την οικογένειά της.

Τι ψιθύρισε ο Άγγελος Λάτσιος στο αυτί της Ελένης Μενεγάκη

Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν την συγκεκριμένη στιγμή στο πλευρό της Ελένης, συνεργάτες όλων αυτών των χρόνων πίσω και μπροστά από τις κάμερες αλλά και καλεσμένοι και φίλοι που είχαν εμφανιστεί στις εκπομπές της. Μεταξύ αυτών, λοιπόν, βρέθηκε και η πηγή μου η οποία μου αποκάλυψε πως την τρυφερή στιγμή ο Άγγελος αγκάλιασε την μητέρα του της ψιθύρισε στο αυτί "Για πάντα δίπλα σου".

Τι ψιθύρισε ο Άγγελος Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη την τελευταία της ημέρα στον ALPHA