Συγκινητικές στιγμές στο σπίτι της Βίκυς Καγιά - Φωτογραφίες αγκαλιά με την μητέρα της

Γενέθλια για την κυρία Αλεξάνδρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινητικές στιγμές στο σπίτι της Βίκυς Καγιά - Φωτογραφίες αγκαλιά με την μητέρα της

Το βράδυ της Τρίτης η μητέρα της Βίκυς Καγιά, Αλεξάνδρα γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της την κόρη της αλλά και πολλούς ακόμα συγγενείς! Οι στιγμές χαράς ήταν συγκινητικές και η παρουσιάστρια του GNTM θέλησε να μοιραστεί κάποιες από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Βίκυ Καγιά που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media εχθές το βράδυ ανέβασε κάποια stories στα οποία φαίνεται τόσο η μητέρα της, όσο και οι ξαδέρφες της, να στέκονται στο πλευρό της Αλεξάνδρας την ώρα που εκείνη έσβηνε την τούρτα που της έβγαλαν για να της κάνουν έκπληξη.

Να υπενθυμίσουμε, πως οι δυο τους δούλευαν μαζί στο εργαστήριο μόδας του διάσημου μοντέλου Fashion Wοrkshop, αλλά εδώ και κάποια χρόνια αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία καθώς όπως είχε αναφέρει και η ίδια η Βίκυ Καγιά σε σχετική συνέντευξή της "Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου."

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Βίκυς Καγιά και το πάρτι για την μητέρα της

Βίκυ Καγιά

μητέρα Βίκυς Καγιά

Γενέθλια μητέρας Βίκυς Καγιά
Αλεξάνδρα Καγιά

Να υπενθυμίσουμε, επίσης, πως μια μέρα νωρίτερα χαρές είχε και ο πρώην σύζυγο της Βίκυς, Νίκος Κριθαριώτης αφού με την γυναίκα του πραγματοποίησαν την βάφτιση του γιου τους! Δείτε εδώ φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός.