Τέλος από το «Έλα στη Θέση μου» 4 χρόνια μετά - Το μακροσκελές κείμενο

«Τα κρατάω στην καρδιά μου...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τέλος από το «Έλα στη Θέση μου» 4 χρόνια μετά - Το μακροσκελές κείμενο

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, ένας από τους ηθοποιούς του «Έλα στη θέση μου» ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από τη σειρά, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό μακροσκελές κείμενο που έγραψε κάτω από μία σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA συνεχίζει ακάθεκτη εδώ και αρκετές σεζόν, ωστόσο μέσα στα χρόνια, δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που αλλάζουν, φεύγουν ή έρχονται.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που αποχωρεί από το «Έλα στη θέση μου»

Ένας από αυτούς τους ηθοποιούς είναι και ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να βρίσκεται στη σειρά και την επόμενη χρονιά, ενώ είχε ακουστεί πως τα είχε βρει με το κανάλι και πως θα συνέχιζε στο σίριαλ. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Προκειμένου να αποχαιρετήσει τη σειρά αλλά και τους συναδέλφους του, ο Μιχάλης Μαρίνος έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«4 υπέροχα χρόνια! Όμορφες στιγμές, καλές και δύσκολες, με γέλια, με χαρές και κούραση… Αλλά ωραία… Πολύ ωραία… Όμορφοι άνθρωποι, αγαπημένοι… Η τηλεοπτική μου οικογένεια για όλα αυτά τα χρόνια… Μπροστά και πίσω από τις κάμερες… Σας ευχαριστώ… Θα μου λείψετε όλοι… Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει…

Το ταξίδι για μένα φτάνει στο προορισμό του!! Ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη, συναισθήματα, δημιουργία και χαμόγελα… Τα κρατάω στην καρδιά μου και χαμογελάω… Και μετά… ποιος ξέρει… «όπως έρθουν τα πράγματα». Αλλά δε σας ξεχνάω… θα έρχομαι να σας βλέπω που και που… Σας αγαπώ!», έγραψε ο Μιχάλης Μαρίνος.

Πέρα από τον Μιχάλη Μαρίνο ωστόσο, πρόκειται να δούμε ακόμα μία αποχώρηση από το Έλα στη Θέση μου

Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή!

Έλα στη Θέση μου Μυριέλλα Κουρεντή You

Μπήκες σε αυτό τον χώρο από τα 18 σου, ήθελαν ορισμένοι να σε εκμεταλλευτούν;

Ναι, και υπήρξαν άνθρωποι που μου την έπεσαν με πολύ άσχημο τρόπο. Θα μπορούσαν να μου έχουν ανοίξει πολύ εύκολα πόρτες ισχυρών ανθρώπων, αλλά δεν τις άνοιξα, γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω αθέμιτα μέσα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί, ενώ μου έλεγαν πως έχω ταλέντο, θα έπρεπε να περάσω από το κρεβάτι τους. Γενικά έχω περάσει άσχημες καταστάσεις, για τις οποίες ένιωθα στην αρχή ότι έφταιγα. Αναρωτιόμουν αν φορούσα κοντό σορτσάκι, μήπως είπα κάτι ή αν προκάλεσα με τη στάση του σώματός μου... Το συζήτησα, κατάλαβα πως οι συγκεκριμένοι το είχαν κάνει και σε άλλες κοπέλες, οπότε ηρέμησα.

Την περίοδο που έγινες ξανθιά ένιωθες να μπαίνεις σε καλούπι;

Όχι, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως σε λίγο καιρό θα ξαναβγεί η ρίζα και θα τραβούσα πάλι τα ίδια στο κομμωτήριο. Έπρεπε να είμαι συνέχεια βαμμένη εν τω μεταξύ, γιατί αλλιώς ήμουν σαν πτώμα.

Τελικά οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;

Μύθος... Νομίζω ότι οι άντρες είστε περίεργοι. Από τη μία θέλετε εξωτερικά μια γυναίκα υπερβολικά καλλωπισμένη και παράλληλα θέλετε να είναι καλό παιδί και έξυπνη. Οι άντρες έχουν μπερδέψει τις γυναίκες και το αντίστροφο, ζούμε σε μια περίεργη εποχή και δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω να μετέχω σε όλο αυτό.

Μετά τη νίκη σου στο πρώτο «J2US» τα άφησες όλα πίσω σου. Ένιωσες ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο;

Ναι, μου βγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πιο έντονα μετά την καραντίνα. Όλοι είχαμε φοβηθεί πολύ, προσωπικά ένιωσα ψεύτικα συμπτώματα κάποια στιγμή. Μπήκα σε μια διαδικασία να απομυθοποιήσω τον θάνατο, άρχισα να διαβάζω αρχαία και σύγχρονη φιλοσοφία. Νομίζω τα κατάφερα εν μέρει, γιατί κάτι τέτοιο θέλει να το δουλεύεις πολλά χρόνια μέσα σου. Μαζί με αυτό, απομυθοποίησα και πιο μικρά πράγματα, όπως την ανάγκη για καριέρα και αποδοχή. Έφτασα σε σημείο να λέω ότι θα πάω εκεί που μπορώ να υπάρχω, χωρίς να ενοχλώ και να με ενοχλεί κανείς. Αυτό δεν το πετυχαίνεις παρά μόνο με την απομόνωση, αν καλλιεργείς γη ή αν βοηθάς ανθρώπους ως εθελοντής. Άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να το υλοποιήσω, γιατί αυτή τη στιγμή βιοπορίζομαι από το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά το έχω στο μυαλό μου και με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω.

Στο «Έλα στη θέση μου» θα είσαι την επόμενη χρονιά;

Δεν ξέρω ακόμα. Ήταν μια υπέροχη συνεργασία όσον αφορά τον ρόλο, τους ηθοποιούς που παίξαμε μαζί και τους σκηνοθέτες, Γιάννη Βασιλειάδη και Σπύρο Ρασιδάκη, τους οποίους ευχαριστώ πολύ. Έχω φτάσει όμως σε ένα σημείο που θέλω να αλλάξω παραστάσεις και να μεταμορφώνομαι. Επειδή μπορεί πολύ εύκολα να αποτυπωθείς στον άλλον με τον συγκεκριμένο ρόλο και επειδή είχα προτάσεις, τώρα προσπαθώ να ζυγίσω τα πράγματα.