Ο δημιουργός του Scooby Doo αποκάλυψε ποιος χαρακτήρας είναι ομοφυλόφιλος

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο δημιουργός του Scooby Doo αποκάλυψε ποιος χαρακτήρας είναι ομοφυλόφιλος

Μία μεγάλη ανατροπή συνέβη με την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων, Scooby Doo, καθώς ο δημιουργός της, Tony Cervone, αποκάλυψε πως ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς είναι ομοφυλόφιλος.

Για πολλούς ήρωες και ηρωίδες από παιδικά καρτούν που έχουν μεταφερθεί και στην οθόνη υποπτευόμαστε ότι είναι ΛΟΑΤΚΙ, ωστόσο μόνο οι δημιουργοί μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό.

Αυτή τη φορά, ήρθε η επιβεβαίωση για μια ηρωίδα σε αγαπημένη σειρά καρτούν που έχουμε απολαύσει και στον κινηματογράφο. Για καιρό, όλοι σκεφτόμασταν ότι η συγκεκριμένη ηρωίδα είναι λεσβία, ωστόσο κανείς δεν το επιβεβαίωνε.

Αυτός ο χαρακτήρας του Scooby Doo είναι ομοφυλόφιλος

Ο λόγος για τη Βέλμα, η οποία όχι μόνο δε τα έχει με τον Shaggy όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά αντιθέτως, τα έχει με τη Marcia. Δείτε επίσης τους 9+1 διασήμους που έχουν παραδεχθεί πως είναι ομοφυλόφιλοι.

Scooby Doo Βέλμα ομοφυλόφιλη

«Πάντα σχεδιάζαμε η Velma να αντιδρά κάπως περίεργα όταν έβγαινε με τον Shaggy και αυτό γιατί η συγκεκριμένη σχέση ήταν ένα λάθος». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Velma είναι ζευγάρι με τη Marcie: «Αυτή ήταν η πρόθεσή μας» αποκάλυψε.

Τότε στη διαδικτυακή συζήτηση μπήκε και ο σεναριογράφος James Gunn, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο αρχικό σενάριο της ταινίας Marcie του 2001 η ηρωίδα ήταν ξεκάθαρα γκέι και υπήρχε μάλιστα και φιλί μεταξύ Velma και Daphne. Ωστόσο τελικά αυτό δεν πέρασε, γιατί η ταινία έπρεπε να είναι κατάλληλη για όλους.

Πηγή: protothema.gr

Λίγα λόγια για το Scooby Doo

To Scooby-Doo είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Η πρεμιέρα της έγινε το 1969, αλλά συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι και σήμερα. Η αρχική σειρά Scooby Doo, Where Are You δημιουργήθηκε το 1969 από την εταιρία Hanna-Barbera Productions, από τους Τζο Ράμπι και Κεν Σπίαρς.

Η Hanna-Barbera και ο διάδοχός της, Warner Bros Animation, έχουν φτιάξει πολλές σειρές κινουμένων σχεδίων βασισμένες στην αρχική και αρκετά συναφή έργα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών αφιερωμάτων και τηλεταινιών. Σε ορισμένες εκδόσεις η αρχική ιδέα παραλλάσσεται, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνουν νέοι ήρωες, όπως ο εξάδελφος του Σκούμπι Scooby-Dum και ο ανιψιός του Scrappy-Doo σε συνδυασμό με κάποιους από αρχικούς ήρωες.