Με μπεζ κολάν στη Γλυφάδα η Γωγώ Μαστροκώστα στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα

Η κοινή έξοδος του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μπεζ κολάν στη Γλυφάδα η Γωγώ Μαστροκώστα στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα

Η Γωγώ Μαστροκώστα θέλησε να απολαύσει έναν πρωινό καφέ στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Τραϊανού Δέλλα και έτσι οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Γλυφάδα. Εκρηκτική όπως πάντα, με το μπεζ κολάν της, η πανέμορφη Γωγώ Μαστροκώστα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει έστω και λίγο χρόνο μαζί. Η Γωγώ Μαστροκώστα συνόδευσε τον σύζυγό της και πέρασαν χαλαρά το πρωί της Τρίτης.

Η εκρηκτική παρουσιάστρια φόρεσε ένα κολάν το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της, και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά!

Όπως φαίνεται εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με ένα σώμα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Είναι γνωστό ότι έχει μια ιδαίτερη αγάπη στη γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι εμφανή αφού συχνά ιδρώνει στο γυμναστήριo και ανεβάζει τη θερμοκρασία!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" και σας τους παρουσιάζει.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Γωγώς Μαστροκώστα με κολάν στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα

Γωγώ Μαστροκώστα Γλυφάδα
Γωγώ Μαστροκώστα Τραϊανός Δέλλας

Η Γωγώ Μαστροκώστα με καυτό κολάν και κορμάρα στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly αποθανάτισε τη Γωγώ Μαστροκώστα με το καυτό της κολάν και το υπέροχο κορμί της σε βόλτα της στη Γλυφάδα.

Απολαμβάνοντας τον ήλιο και με ένα total black casual σύνολο η γνωστή celebrity προκάλεσε εγκεφαλικά και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα. Όπως πάντα, το καλλίγραμμο κορμί της και η ενδυματολογικές της επιλογές είναι αυτές που κεντρίζουν την προσοχή τόσο των περαστικών όσο και των ακολούθων της στα social media.

Μετά την φάση της καραντίνας και την περίοδο του εγκλεισμού βλέπουμε ότι και η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται να απολαμβάνει την έξοδο της και τον καλό καιρό, ενώ παράλληλα από την εμφάνιση και τη διάθεσή της φαίνεται πως διανύει μια πολύ καλή περίοδο.

Παρά την απλότητα και τη μονοχρωμία της ενδυματολογικής της επιλογής είναι πάντα στιλάτη και περιποιημένη. Το μαύρο καυτό κολάν που επέλεξε να φορέσει ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύει κάθε σημείο του γυμνασμένου κορμιού της.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την έξοδο της Γωγώς Μαστροκώστα στη Γλυφάδα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα σε βόλτα της στη Γλυφάδα

Η Γωγώ Μαστροκώστα σε βόλτα της στη Γλυφάδα