«Λιώσαμε»! Ο Γιώργος Καραβάς δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του

Είναι ο πιο στοργικός μπαμπάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λιώσαμε»! Ο Γιώργος Καραβάς δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του

Ο Γιώργος Καραβάς κατάφερε να μας κάνει για ακόμα μία φορά να "λιώσουμε" μιας και αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν βροχή!

Ο νέο coach του GNTM έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και όχι άδικο. Ο γοητευτικός Γιώργος Καραβάς, είναι και ένας πολύ στοργικός μπαμπάς, ο οποίος επιλέγει πολλές φορές να ανεβάζει φωτογραφίες με την οικογένειά του στο Instagram.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν δημοσίευσε την πιο υπέροχη αγκαλιά της μικρής του, συνοδεύοντάς την από ένα τρυφερό μήνυμα. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε στην Φωλιά των ΚουΚου για τη σύζυγό του.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Καραβάς με την κόρη του

Γιώργος Καράβας: Τα δημόσια φιλιά με τη σύζυγό του με αφορμή την επέτειο τους

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα δημοσία φιλιά του, με τη σύζυγό του δημοσίευσε ο Γιώργος Καράβας με αφορμή την επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι σαν σήμερα, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ενώ, έχει και έναν παραπάνω λόγο να γιορτάζει, αφού το μοντέλο κάνει το πρώτο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση.

Ο νέος coach του GNTΜ, έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του, και ακόμη μετά από 10 χρόνια είναι τρελά ερωτευμένος με την Ραφαέλα Ψαρού.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Καράβας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του. Δείτε εδώ ποιος έκανε την πρώτη κίνηση για να είναι μαζί.

Γιώργος Καράβας σύζυγος

Γιώργος Καραβάς: Η άγνωστη ζωή του μοντέλου - Δείτε την κούκλα σύζυγό του

Ο νέος ανατρεπτικός κύκλος του GNTM έρχεται, με αγόρια και κορίτσια. Στη δημοσιότητα βγήκε και η άγνωστη ζωή του Γιώργου Καραβά, του μοντέλου που πέρασε από οντισιόν για να πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μας έδειξε την κούκλα σύζυγό του και πάθαμε πλάκα!

Πολλές αλλαγές πρόκειται να δούμε στη φετινή σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε να συμμετέχουν τόσο άνδρες όσο και γυναίκες και να διεκδικούν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου, αποτελούν πλέον παρελθόν για το GNTM, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι οντισιόν, για να βρει η παραγωγή τους αντικαταστάτες τους, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται να είναι άνδρες.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί πως θα πάρει τη θέση του μοντέλου, είναι ο Γιώργος Καραβάς, ο οποίος είναι επίσης μοντέλο και μάλιστα, κούκλος! Δείτε εδώ τις ερωτήσεις που κάνουν στις φετινές οντισιόν του GNTM!

Αυτή είναι η άγνωστη ζωή του Γιώργου Καραβά

Μέσα από την εκπομπή Happy Day, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε μερικά παραπάνω στοιχεία για το μοντέλο, και για την μέχρι τώρα καριέρα του, ενώ είδαμε και την σύζυγό του.

Γιώργος Καραβάς GNTM

Ο Γιώργος Καραβάς, μίλησε στον Κώστα Φραγκολιά και αναφέρθηκε στην οντισιόν του για να πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο: