Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πυρά κατά του ΣΚΑΙ: "Είναι ανέντιμο!"

Χαμός στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πυρά κατά του ΣΚΑΙ:

Με αφορμή το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από τον ΣΚΑΙ η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε τα δικά της πυρά κατά του σταθμού στον αέρα του σημερινού Happy Day.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε σε συνέντευξή της πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, καθώς δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιό της και μάλιστα αποκάλυψε πως δεν την κάλεσαν ούτε για ένα ραντεβού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνοντας πάσα από αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κάπου άκουσα, δεν είμαι σίγουρη αν το είπε η ίδια ή το άκουσα στα παρασκήνια, ότι ούτε καν έκανε ραντεβού. Αυτό, προσωπικά, το θεωρώ ανέντιμο. Παίρνεις έναν άνθρωπο, του τάζεις λαγούς με πετραχήλια, του υπόσχεσαι ότι θα είναι το καινούργιο σου πρόσωπο και δεν τον βλέπεις ούτε για έναν αποχαιρετισμό; Είναι ανέντιμο και άκομψο να το κάνεις στα τηλεοπτικά πρόσωπα και επειδή είμαστε μια μικρή αγορά, αν το κάνεις σε 3-4 πρόσωπα, μετά σου βγαίνει κι ένα όνομα, ότι… κοίτα, μην πας εκεί γιατί πας ως βασιλιάς και φεύγοντας δεν σου λένε ούτε γεια», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Ελένη για να πάει πάνελ στον Λιάγκα της υποσχέθηκαν τον “Αγρότη” και άλλα τόσα από πίσω. Δεν θα πήγαινε ξαφνικά η Ελένη, που έφυγε από εδώ πρώτο όνομα στον Alpha, να κάνει το πάνελ του Λιάγκα, αν δεν της είχαν υποσχεθεί κάτι άλλο. Όταν υπόσχεσαι σε έναν άνθρωπο, πρέπει τουλάχιστον να έχεις το σθένος να του πεις “δεν βγήκε, έκανες και το ατόπημα με τη φοιτήτρια, καλησπέρα…”.

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "άδειασε" τον ΣΚΑΙ: "Κάθε χρόνο προσπαθούν..."

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πιο λαμπερή από ποτέ σήμερα στο Happy Day άδειασε τον ΣΚΑΙ με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη! Πέταξε επική μπηχτή!

Όλα ξεκίνησαν όταν έπαιξαν στον αέρα οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για την αποχώρησή της από τον σταθμό του Φαλήρου και η συζήτηση πήγε κάπως έτσι:

«Δεν είναι μια χρονιά την οποία δεν θα ξαναζούσα, αν ξεκινούσε από την αρχή. Θα την ξαναζούσα 100%, θεωρώ ότι είμαι τελείως διαφορετική τώρα απ’ ότι ήμουν πέρυσι τέτοια εποχή. “Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα”, έλεγε η γιαγιά μου. Αλλά δεν την έχεις ποτέ πρώτα, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Η τηλεόραση δεν έχει κάτι για μένα τώρα, ούτε εγώ για εκείνη. Ο Γιώργος Λιάγκας συζητάει για να κάνει κάτι διαφορετικό του χρόνου, αλλά η υπόλοιπη ομάδα όχι, καθόλου», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στη συνέχεια, λοιπόν, και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στον αέρα της εκπομπής, για τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέταξε τη μπηχτή της για τον ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέρω αν μας ακούνε στον ΣΚΑΙ… που μας ακούνε και μας βλέπουν γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει κάθε χρόνο θέλουν έτσι κάτι από το Happy Day. Μας ακούνε και μας βλέπουν και αφού δεν μπορούν να έχουν το Happy Day προσπαθούν να πάρουν πάντα κάτι από το Happy Day. Την αγάπη μας τους στέλνουμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.