Ελεονώρα Μελέτη: Φιλιά με τον Θοδωρή Μαροσούλη στην παραλία - Μαζί η κόρη τους

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Φιλιά με τον Θοδωρή Μαροσούλη στην παραλία - Μαζί η κόρη τους

Αυλαία και επίσημα για τα «Μεσάνυχτα», με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά τη late night ζώνη και να ξεκινά τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο φακός του YOU συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη στην Ανάβυσσο, όπου συχνά θα τη βρούμε να κάνει wind surf, και αυτή τη φορά είχε παρέα τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την 2 ετών κόρη τους Αλεξάνδρα.

Χάρη σε εκείνους δεν κρατούσε τη σανίδα της ανά χείρας το μεσημέρι της προπερασμένης Κυριακής, καθώς βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της μικρής και πρόσεχε το κάθε της βήμα. Αφού έκαναν βόλτα στην παραλία, η μικρή Αλεξάνδρα... γνωρίστηκε με τη θάλασσα και έκανε μερικές σύντομες βουτιές για να την αποχαιρετήσει μετά από περίπου δυόμισι ώρες μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια, που παρέμεινε, ξεκίνησε τα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ, καταστρώνοντας νέα σχέδια για την ερχόμενη σεζόν (τα οποία έμελλε να ανακοινώσει μία εβδομάδα αργότερα), δαμάζοντας το κύμα.

Ίσως να φταίει το γεγονός πως το καλοκαίρι θα διαρκέσει λίγο για εκείνη, αφού η πρεμιέρα της νέας infotainment εκπομπής που αναλαμβάνει, αναμένεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη είναι αποφασισμένη να περάσει κάθε στιγμή από τον ενάμιση μήνα που απομένει παρέα με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Φωτογραφίες από τον Θοδωρή Μαροσούλη και την Ελεονώρα Μελέτη στην παραλία

Ελεονώρα Μελέτη κόρη

Ελεονώρα Μελέτη Θοδωρής Μαροσούλης

Συνεργασία-έκπληξη από τη νέα σεζόν

Ραγδαίες οι εξελίξεις και οι αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, που επισφραγίστηκαν με μια εμφάνιση-έκπληξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση» και μια επακόλουθη ανακοίνωση από τον Alpha. Εκεί ουσιαστικά διευκρινίστηκε πως η πρωινή ζώνη που έχει χτίσει το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Μάνεσης επεκτείνεται και τις καθημερινές, με την Ελεονώρα Μελέτη να παρουσιάζει και τον δημοσιογράφο να αναλαμβάνει ρόλο αρχισυντάκτη στη δική της εκπομπή. «Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν, αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι. Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας, δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου», είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Μάνεση. Πρόκειται για μια infotainment εκπομπή δίωρης διάρκειας που θα προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 11.00 το πρωί και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δύο μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΏ