Σία Κοσιώνη: Δημοσίευσε φωτογραφία της από τα παλιά και έκανε δημόσιο σχόλιο για τα κιλά της

Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Δημοσίευσε φωτογραφία της από τα παλιά και έκανε δημόσιο σχόλιο για τα κιλά της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα παλιά και από το ξεκίνημά της στον χώρο της δημοσιογραφίας. Μάλιστα, δε δίστασε να κάνει και ένα δημόσιο σχόλιο για τα κιλά της και για το πώς έχει αλλάξει το σώμα της.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος έχει πάντα το τρόπο της και δεν φοβάται τον αυτοσαρκασμό. Αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Κάθε φορά, η Σία Κοσιώνη βρίσκει την πιο εύστοχη λεζάντα για τις φωτογραφίες της και κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα.

Αυτό είναι το δημόσιο σχόλιο της Σίας Κοσιώνη για τα κιλά της

Η Σία Κοσιώνη διατηρεί το σώμα της αψεγάδιαστο, ωστόσο η ίδια παραδέχεται πως τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μερικά κιλά.

«Αρκετά χρόνια -και αρκετά κιλά- πριν επι το έργον!», έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Δείτε, ωστόσο, εδώ κάποιες φετινές φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό!

Η... θυσία που κάνει για το σώμα της και για τα κιλά της η Σία Κοσιώνη

Εκτός από την διατροφή της Σίας Κοσιώνη που θα βρείτε παρακάτω για το τι προτιμά να τρώει μέχρι και σήμερα κι έχει χάσει 15 κιλά να σας αποκαλύψουμε πως δεν τρώει καθόλου γλυκά! Αποφεύγει εντελώς την σοκολάτα μέχρι στιγμής...

Τι έτρωγε και τρώει η Σία Κοσιώνη

  • 4 μερίδες από γαλακτοκομικά προϊόντα (αν και εφόσον δεν δημιουργούν αλλεργική αντίδραση στο μωρό). Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι και 30 γραμμάρια τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου).
  • 3-5 μερίδες φρούτα εποχής. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε ένα φρούτο μεσαίου μεγέθους ή μία φέτα καρπούζι.
  • 3-5 μερίδες την ημέρα ωμά ή βραστά λαχανικά.
  • 5-7 μερίδες από τροφές όπως ψωμί, δημητριακά ή βρώμη, ρύζι, μακαρόνια ή κράκερς/ρυζογκοφρέτες κτλ.
  • 2 μερίδες πρωτεΐνη: Την πρωτεΐνη την προτιμούμε από τροφές όπως κόκκινο κρέας, ψάρι, αυγά, όσπρια και ανάλατους ξηρούς καρπούς. Ως μερίδα μπορείτε να υπολογίσετε 80-100 γραμμάρια κρέας ή πουλερικά ή ψάρι, μισό φλιτζάνι όσπρια, 2 αυγά ή 8-10 ξηρούς καρπούς.