Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έχει λείψει να είμαι με τον άντρα μου στην τηλεόραση»

Έτσι σχολίασε την εισβολή του στο «Αντελίνα Χτύπα το Κουδούνι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έχει λείψει να είμαι με τον άντρα μου στην τηλεόραση»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως της έχει λείψει πολύ να βρίσκεται στην τηλεόραση μαζί με τον άντρα της, Χάρη Βαρθακούρη και πως αναπολεί την εποχή του Globetrotters.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε ένα... ευχάριστο απρόοπτο στη χθεσινή της εκπομπή, καθώς ξαφνικά είδε μπροστά της τον Χάρη Βαρθακούρη.

Σήμερα, μιλώντας στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ εξήγησε πως χάρηκε πολύ όταν τον είδε να μπαίνει στο σπίτι, ενώ σχολίασε πως η δουλειά με τον άντρα της είναι πάντα πολύ ευχάριστη. Δείτε εδώ τη στιγμή που ο Χάρης Βαρθακούρης μπαίνει στην εκπομπή της Αντελίνας.

Αυτά είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τον άντρα της

«Είμαι σε μια πολύ ήρεμη φάση. Έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της εκπομπής και τώρα χαίρομαι τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Χτύπησα αμέτρητα κουδούνια. Δεν έχω μετρήσει αριθμό γιατί καμιά φορά ο αριθμός δεν έχει κανένα νόημα. Κρατώ τα κουδούνια που χτύπησα και τις ψυχές που γνώρισα στην καρδιά μου.

Δεν είχα ιδέα ότι θα εισβάλλει ο Χάρης στην τελευταία εκπομπή. Μου τον κρύβανε. Όταν χτύπησε η πόρτα, έμεινα! Να σου πω κάτι; Μου είχε λείψει τόσο πολύ να είμαι μαζί με τον άντρα μου στην τηλεόραση. Μου θύμισε λίγο το Globetrotters.

Είχαμε και οι δυο την ανάγκη να κάνουμε πράγματα διαφορετικά για εμάς. Πάντα μου λείπει ο Χάρης. Ανυπομονώ να τον δω στο Big Brother. Δουλεύει πολύ γι’αυτό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για εκείνον. Πάντα είμαι δίπλα του. Εύχομαι σε όλους να έχουν καλή επιτυχία. Σε εμένα σου ξαναλέω τι εύχομαι.

Να μπορώ να έχω το μυαλό στο κεφάλι μου, να κάνω σωστές επιλογές, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να προχωράω. Παιδιά να μην είμαστε ανθρωποφάγοι. Να πηγαίνουμε όλοι καλά και να είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά ο ένας για τον άλλον. Να έχουν όλοι δουλειά σε τόσο δύσκολους καιρούς και να είμαστε καλά», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.