Στην τηλεόραση η Υβόννη Μπόσνιακ; Για αυτή την εκπομπή έκανε δοκιμαστικό

Θα της ταίριαζε πολύ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην τηλεόραση η Υβόννη Μπόσνιακ; Για αυτή την εκπομπή έκανε δοκιμαστικό

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το αν η Υβόννη Μπόσνιακ θα βρεθεί με τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση, ενώ στη σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκαλύφθηκε πως η σχεδιάστρια μόδας έχει κάνει δοκιμαστικό για μία εκπομπή που θα ξεκινήσει.

Πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί πως η Υβόννη Μπόσνιακ θα ήταν αυτή που τελικά θα έπαιρνε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM, ωστόσο το σενάριο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε καθώς στη θέση του μοντέλου έκατσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Γι΄αυτή την εκπομπή έκανε δοκιμαστικό η Υβόννη Μπόσνιακ

Μέσα από το ρεπορτάζ της, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν περάσει από οντισιόν για να πάρουν μία θέση στο Δικαστήριο Μόδας, το οποίο μπορεί να μην ξεκίνησε πέρυσι, ωστόσο θα το δούμε στις οθόνες μας κανονικά με τη νέα σεζόν.

Πέρα από την Υβόννη Μπόσνιακ, από δοκιμαστικό πέρασε και ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος έχει κάνει επίσης τις εμφανίσεις του στο GNTM.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Υβόννη Μπόσνιακ, την έχετε δει ξανθιά; Αν όχι ρίξτε μια ματιά στις νέες της φωτογραφίες και θα πάθετε πλάκα με το νέο hair look της.

«Το δικαστήριο μόδας θα βγει κανονικά με τη Μαρία Μπακοδήμου. Θα είναι μια τριμελής κριτική επιτροπή και χθες ξεκίνησαν να βλέπουν και πρόσωπα, άρχισαν τα πρώτα δοκιμαστικά, τα πρώτα ραντεβού για την στελέχωση της ομάδας.

Υβόννη Μπόσνιακ Δικαστήριο Μόδας

Από δοκιμαστικό πέρασαν ο Βασίλης Ζούλιας. Το επόμενο πρόσωπο δέχτηκε πρόταση και από το GNTM, αλλά δεν τα βρήκαν. Είναι η Υβόννη Μπόσνιακ που έκανε χθες ένα πρώτο ραντεβού. Επόμενο πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που επίσης πέρασε χθες από δοκιμαστικό. Και ένα άλλο πρόσωπο που είχε δεχτεί πέρυσι πρόταση για το My Style Rocks είναι ο Σπύρος Πώρος. Θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα, δεν είναι μόνο αυτά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.