Γνωστή ηθοποιός έπαθε ανακοπή καρδιάς

Δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γνωστή ηθοποιός έπαθε ανακοπή καρδιάς

Η αγαπημένη ηθοποιός, Conchata Ferrell που όλοι λατρέψαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τη σειρά Two and a Half Men, έπαθε ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ενώ η ζωή της βρίσκεται σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο!

Σύμφωνα με το TMZ, η Conchata Ferrell εισήχθη στο νοσοκομείο το Μάιο λόγω μιας μόλυνσης, αλλά δυστυχώς δύο ημέρες αργότερα υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ανακοπή Καρδιάς Γνωστή Ηθοποιός

Την πρώτη μάχη με τη ζωή την κέρδισε καθώς οι γιατροί την πρόλαβαν, εντούτοις, τη μεγαλύτερη μάχη τη δίνει ακόμη αυτή τη στιγμή καθώς βρίσκεται σε τεχνητό κώμα και το μέλλον της είναι αβέβαιο. Η ζωή της 77χρονης Conchatta, ή όπως τη γνωρίζουμε όλοι "Μπέρτα", κρέμεται κατουσίαν από μια μια λεπτή κλωστή!

Ο κορωνοϊός χειροτερεύει την κατάσταση καθώς στερεί από την Conchata τα αγαπημένα της πρόσωπα που αδυνατούν να βρεθούν στο πλευρό της.

Μετά την είδηση αυτή, σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο και με το νέο θάνατο που έχουμε στην Ελλάδα από κορωνοϊό! Αυξάνεται ο αριθμός

Πέθανε ηθοποιός από ανακοπή καρδιάς - Ήταν αστέρι του Bollywood

Πέθανε ηθοποιός - αστέρι του Bollywood από ανακοπή καρδιάς, μετά τη μεταφορά του εσπευσμένα στο νοσοκομείο από δυνατούς πόνους στο στήθος και έντονη αδιαθεσία.

Ο λόγος για τον Chiranjeevi Sarja που ήταν μόλις 39 χρονών. Οι γιατροί, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Είναι τόσο μεγάλος ο θρήνος που έχει προκαλέσει ο θάνατος του στην Ινδία που αρκετοί υπουργοί θέλησαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του 39χρονου μέσω twitter.

«Είναι σοκ για εμάςπως πέθανε ο Shri Chiranjeevi Sarja. Ήταν μόλις 39 ετών. Οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του, ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή του», ανέφερε σε ποστ του ο Κυβερνήτης της πολιτείας Karnataka.

Chiranjeevi Sarja ανακοπή καρδιάς