Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ιδιαίτερο αντίο στο Happy Day - «Χωρίς τους συνεργάτες μου...»

Έδωσε ραντεβού για Σεπτέμβρη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ιδιαίτερο αντίο στο Happy Day - «Χωρίς τους συνεργάτες μου...»

Το Happy Day έφτασε στο τέλος του για φέτος και για το λόγο αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να πει ένα ιδιαίτερο αντίο στο τηλεοπτικό της κοινό, ξεκαθαρίζοντας πως χωρίς τους συνεργάτες της δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα.

To καλοκαίρι έφτασε και επίσημα για την πρωινή εκπομπή του ALPHA, μιας και σήμερα είδαμε την τελευταία μετάδοση για φέτος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της, αποχαιρέτησαν το κοινό και το ευχαρίστησαν για μία πολύ γεμάτη χρονιά.

Το δικό της αντίο στην εκπομπή είπε και η Μαρία Αντωνά, η οποία δε θα είναι στην ομάδα του Happy Day με τη νέα σεζόν. Δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια.

Αυτό είναι το ιδιαίτερο αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τους συνεργάτες της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό καλοκαίρι φίλοι μου! Ευχαριστούμε για την στήριξη σας! Το happy day είμαστε όλοι εμείς ...σε συνδυασμό με εσάς που ξυπνάτε το πρωί, βάζετε καφέ και μας παρακολουθείτε.

Μας βάζετε σπίτι σας, μας έχετε επιλέξει ως παρέα και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου για όλα ... χωρίς τους συνεργάτες μου που βλέπετε στις φωτό η εκπομπή δε θα ήταν ίδια. Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Happy Day τέλος - Στο "αντίο" η Σταματίνα αποκάλυψε 3 αποχωρήσεις

Τίτλοι τέλους για την φετινή σεζόν έριξε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Happy Day και την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές αποκάλυψε μαζί πως 3 συνεργάτες της δεν θα συνεχίσουν.

Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, την Δήμητρα Παλούδη - που έκανε κι ανακοίνωση στο instagram νωρίτερα - και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

Επίσης, άγνωστο παραμένει το αν ο Χάρης Χριστόπουλος θα συνεχίσει και του χρόνου στην εκπομπή αφού από τα λεγόμενα της Σταματίνας φάνηκε πως δεν έχει δώσει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση στον κανάλι. Οι μόνοι που είναι σίγουρο ότι συνεχίζουν είναι ο Κώστας Φραγκολιάς και η Τίνα Μεσσαροπούλου, όπως σας αποκαλύψαμε κι εμείς πρώτοι νωρίτερα το πρωί.