Η αποκάλυψη του Ηλία Γκότση για το ροζ βίντεο - «Το έχω στο κινητό μου»

«Μείνανε» στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη του Ηλία Γκότση για το ροζ βίντεο - «Το έχω στο κινητό μου»

Ο Ηλίας Γκότσης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει, πως έχει κρατήσει στο κινητό του, ένα ροζ βίντεο που είχε τραβήξει μαζί με κάποια σύντροφό του, καθώς και αρκετές απαγορευμένες φωτογραφίες.

Ο νικητής του Survivor ήταν πιο ακομπλεξάριστος από ποτέ και δε φοβήθηκε να απαντήσει σε αρκετά αδιάκριτες ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το νικητή του Survivor, δείτε εδώ ποιος πρώην παίκτης κάνει πλέον delivery!

Αρχικά αποκάλυψε πως ένα από τα πιο περίεργα πεσίματα που έχει δεχθεί, έγινε στο Instagram, όταν μία κοπέλα του έστειλε γυμνές φωτογραφίες.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μεγαλύτερη σχέση του, η οποία διήρκησε συνολικά 6 χρόνια, ενώ ξεκαθάρισε πως έχει κρατήσει ακόμα στο κινητό του, φωτογραφίες και βίντεο που είχε τραβήξει σε προσωπικές στιγμές με την πρώην κοπέλα του.

Τέλος ξεκαθάρισε πως τον έχει φλερτάρει και άνδρας, σχολιάζοντας: «Το να αρέσεις σε κάποιον άνθρωπο γενικότερα είναι ωραίο».

Λίγα λόγια για τον Ηλία Γκότση

Ο Ηλίας Γκότσης (Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 1989) είναι Έλληνας γυμναστής, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και τηλεοπτική προσωπικότητα. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor Greece, το 2018, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου και μεγάλωσε. Ολοκληρώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία τελειώνοντας κάποια χρόνια μετά. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα πάνω στο personal training ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως γυμναστής. Τον Δεκέμβριο του 2017 δήλωσε συμμετοχή στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.

Τον Ιανουάριο του 2018, ύστερα από την συμμετοχή του σε διάφορα casting, απέκτησε μία θέση για την ομάδα των Μαχητών του Survivor 2018. Έτσι στα μέσα του ίδιου μήνα ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής. Στις 13 Ιουλίου του 2018 ανακηρύχθηκε ως νικητής του Survivor κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000€.