Ξανά στην τηλεόραση ο Σταυρής Γεωργίου - Με αυτό το κανάλι συμφώνησε

Πολύ ευχάριστα τα νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανά στην τηλεόραση ο Σταυρής Γεωργίου - Με αυτό το κανάλι συμφώνησε

Λίγο καιρό μετά το τέλος του MasterChef, ο Σταυρής Γεωργίου πρόκειται να βρεθεί ξανά στην τηλεόραση, μιας και όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συμφώνησε με ένα κανάλι για να κάνει τη δική του εκπομπή.

Ο φιναλίστ του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και αυτό φάνηκε και στην επιστροφή του στην Κύπρο, όταν πάρα πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να τον υποδεχθούν.

Δείτε εδώ και την αποκάλυψη που έκανε ο Σταυρής Γεωργίου για τον πατέρα του.

Με αυτό το κανάλι συμφώνησε ο Σταυρής Γεωργίου

Ο Κύπριος μάγειρας, θα έχει λοιπόν τη δική του μαγειρική εκπομπή στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο κανάλι Omega, με τον ίδιο να μοιράζεται τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από μία φωτογραφία.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι έχω προβεί σε συμφωνία με το κανάλι @omegatvcy για μια καινούργια μαγειρική δική μου εκπομπή, απο την νέα τηλεοπτική σεζόν! Stay tuned!», έγραψε ο νεαρός σεφ κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

O Σταυρής του MasterChef γύρισε στη Κύπρο και έκανε αυτό που όλοι περίμεναν - Φωτογραφία από την αισθητικό

O Σταυρής του MasterChef γύρισε στη Κύπρο και έκανε αυτό που όλοι περίμεναν να δουν. Τι είναι αυτό; Πήγε στην αισθητικό του να βγάλει τα φρύδια του και έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά την ολοκλήρωση του reality μαγειρικής, ο Σταυρής γύρισε στην Κύπρο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και επικοινωνεί αρκετά συχνά με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Σταυρής Γεωργίου μόλις επέστρεψε πίσω ήταν να πάει να βγάλει τα φρύδια του. Μάλιστα δε δίστασε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία στα social media από την συγκεκριμένη διαδικασία.

«Καλημέρα σε όλους. Απαντάω σε αυτούς που με ρωτάνε που βγάζω τα φρύδια μου! Στην καλύτερη @...», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την φωτογραφία:

MasterChef Σταυρής φρύδια

Ο Σταυρής επίσης έκανε και μια αποκάλυψη για την συμφωνία που έκαναν με τον Σταύρο για το χρηματικό έπαθλο.