Naya Rivera: Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του πρώην συζύγου της

Σοκαρισμένος από το θάνατό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Naya Rivera: Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του πρώην συζύγου της

Ο πρώην σύζυγος της αδικοχαμένης Naya Rivera, η οποία πνίγηκε στη λίμνη προσπαθώντας να σώσει το παιδί της, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα που έστειλε για την ηθοποιό και μητέρα του παιδιού του.

Η Rivera μαζί με τον 4χρονο γιο της, Τζόσουα, είχαν επιβιβαστεί σε βάρκα που είχε νοικιάσει η ηθοποιός, όμως, το ίδιο βράδυ ο μικρός εντοπίστηκε μόνος στη βάρκα και ανέφερε στις αρχές πως η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες και στη Ναυπακτία, μιας και ένα βρέφος πέθανε αφού η μητέρα του γέννησε στο σπίτι.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Rivera, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Naya Rivera, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση της ηθοποιού με τη βοήθεια drones, εκπαιδευμένων σκύλων και υποβρυχίων καμερών.

Η κοπέλα τελικά βρέθηκε νεκρή, με τις αρχές να ανασύρουν το πτώμα της και με τη σειρά του ο πρώην σύζυγό της, σχολίασε την μεγάλη τραγωδία στα μέσα.

Με αυτό το μήνυμα προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο πρώην σύζυγος της Naya Rivera

«Όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης. Παρότι δεν ήταν μαζί με τη Νάγια, ήταν η μητέρα του Τζόζι. Ο Τζόζι χρειάζεται τη μητέρα του. Ο Ράιαν δεν μπορεί να φανταστεί να μεγαλώνει τον Τζόζι χωρίς τη Νάγια» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του πρώην συζύγου της Νάγια Ριβέρα στα ξένα μέσα.

Naya Rivera θάνατος