«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

Η αποκάλυψη έγινε στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για μία αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Η μέλλουσα μανούλα βρήκε έναν πολύ όμορφο τρόπο να μιλήσει στους διαδικτυακούς της φίλους για την εγκυμοσύνη της, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει μάθει αν θα αποκτήσει αγόρι ή κορίτσι, στολίζοντας τον χώρο με μπλε και ροζ κορδέλες.

Το πρώτο του παιδί περιμένει και ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται!

Αυτή η Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

Ο λόγος για τη Βασιλική Αγγέλη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές, «Κλεμμένα Όνειρα», «Η ζωή της άλλης» και «Η πολυκατοικία».

Happy Day: Αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη

Στον αέρα του Happy Day το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε μια χαρμόσυνη είδηση! Η γυναίκα γνωστού παρουσιαστή του Mega εγκυμονεί και σε δυο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Όπως είπε μάλιστα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το ζευγάρι παντρεύτηκε με σύμφωνο συμβίωσης και μετά τη γέννηση του γιου του θα γίνει γάμος και βάφτιση μαζί.

Όλες οι λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη που αποκαλύφθηκε στον αέρα του Happy Day

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο οποίος βιώνει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega, o οποίος έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, θα αποκτήσει γιο.

Ντίνος Σιωμόπουλος περιμένει το πρώτο του παιδί

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος θα ονομάσει τον γιο του, Γιάννη, δίνοντας έτσι το όνομα του πατέρα του, Γιάννη Σιωμόπουλου που έφυγε από τη ζωή πριν 4 χρόνια. Η σχέση του με την σύντροφο του παρότι δεν έχει γίνει γνωστή, κρατά 1,5 χρόνο.

Μπορεί σήμερα να ανακοίνωσαν μια εγκυμοσύνη στο Happy Day αλλά σε λίγες ημέρες θα πρέπει να αποκαλύψουν έναν χωρισμό, αφού συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή τα διέλυσε με την σχέση της και δεν έχει πει τίποτα μέχρι τώρα.