Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Όλη η αλήθεια για τέλος της συνεργασίας του Κώστα Μαρτάκη με τον Ηλία Ψινάκη

Τα αποκάλυψε όλα ο γνωστός τραγουδιστής!

Όλη η αλήθεια για τέλος της συνεργασίας του Κώστα Μαρτάκη με τον Ηλία Ψινάκη
News 18.07.2020 11:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε, ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από το τέλος της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος αποτέλεσε τον μάνατζέρ του, στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου και αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του αλλά και στη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη, έναν άνθρωπο που τον βοήθησε να αναδειχθεί και να κάνει όνομα στο χώρο.

Πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Μαρτάκης είχε μιλήσει ανοιχτά για το μεγάλο φόβο που του δημιούργησε η εξάπλωση της πανδημίας. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από το τέλος της συνεργασίας του Κώστα Μαρτάκη με τον Ηλία Ψινάκη

Η εξωτερική σας εμφάνιση είναι κατά κοινή ομολογία εντυπωσιακή. Αυτό σας βοήθησε, θεωρείτε, στην καριέρα σας ή σας εμπόδισε; Ή δεν έπαιξε κανένα ρόλο;

Με βοήθησε αρκετά στην πρώτη επαφή με το κοινό. Ύστερα άρχισε να με δυσκολεύει, μιας και ο κόσμος έμενε στην εικόνα και δεν άκουγε. Αυτό φυσικά με πείσμωσε, δούλεψα πολύ για να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι μπορώ και ότι “το έχω” και μετά για να πείσω και το κοινό, αλλά νομίζω, η πορεία μου και τα σχεδόν 15 χρόνια μου στο χώρο αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει μόνο λόγω της εμφάνισής μου, αλλά και για τη φωνή μου και για τις μουσικές επιλογές μου.

Παράπονα από το καλλιτεχνικό στερέωμα έχετε; Λάθος επιλογές; Κακές συνεργασίες; Έχετε μετανιώσει για πράγματα;

Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι και για να είμαι ειλικρινής δεν μετανιώνω. Όλα όσα έχω κάνει στο παρελθόν με έχουν φέρει στο σήμερα, είναι η ιστορία μου και τα λάθη μου και δεν θέλω να τα αρνηθώ. Οπότε, ότι κι αν έχει γίνει στο παρελθόν, το φέρω μαζί μου καθημερινά σαν μέρος της ιστορίας μου χωρίς να του δίνω τίτλο.

Είχατε μια συνεργασία με τον Ηλία Ψινάκη. Πείτε μου λίγα πράγματα γι’ αυτό…

Ο Ηλίας πάνω απ’ όλα ήταν, είναι και θα είναι φίλος. Η συνεργασία μας δεν κράτησε πολύ, μια και είμαι πολύ εκρηκτικός και αντιδραστικός χαρακτήρας. Αλλά η φιλία μας πλέον μετράει όσα χρόνια και η καριέρα μου.

Κώστας Μαρτάκης Ηλίας Ψινάκης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Μαρτάκης: Δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι η ηλικία του! Την είδαμε και πάθαμε σοκ!

Κώστας Μαρτάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής! Όλες οι λεπτομέρειες για την υγεία του...

Share