Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία - Τραβήχτηκε πριν 6 χρόνια

Έτσι του ευχήθηκε για την επέτειό τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία - Τραβήχτηκε πριν 6 χρόνια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσα, η οποία μάλιστα τραβήχτηκε πριν από 6 χρόνια, μέσα στην εκκλησία, στο γάμο του αγαπημένου ζευγαριού. Με αυτόν τον ρομαντικό τρόπο, η παρουσιάστρια ευχήθηκε στον εκλεκτό της καρδιάς της.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στις 18 Ιουλίου του 2014 στο Παρίσι και σήμερα, γιορτάζουν την επέτειο 6 χρόνων.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Μαζί με τη μικρή Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο, το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Να σημειώσουμε πως αυτές τις μέρες η ευτυχισμένη οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Δείτε εδώ φωτογραφίες τους από την παραλία.

Σήμερα, η Βίκυ Καγιά θέλησε από το πρωί να στείλει το δικό της μήνυμα στον σύζυγό της για την ιδιαίτερη μέρα τους και έτσι θυμήθηκε τον λαμπερό γάμο τους στο Παρίσι, στον οποίο φόρεσε ένα εκπληκτικό νυφικό με μία μαύρη ζώνη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά που τραβήχτηκε πριν από 6 χρόνια στην εκκλησία

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς γάμος

Βίκυ Καγιά: Την «τσάκωσαν» να περπατά με φόρμες και χέρι χέρι με τον Ηλία Κρασσά

Μπορεί την εποχή εκείνη να βρισκόμασταν εν μέσω καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγος της, Ηλίας Κρασσάς, προσπαθούσαν να την περάσουν όσο πιο ευχάριστα μπορούν.

Μάλιστα, όταν είχαν ελεύθερο χρόνο από τις υποχρεώσεις στο σπίτι, έστελναν το μήνυμα τους στο 13033 και έκαναν την βόλτα τους. Τις μέρες εκείνες λοιπόν, ο φακός τους είχε "τσακώσει" να περπατούν χέρι χέρι και φορώντας τις φόρμες τους.

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια παραμένει πολύ ερωτευμένο, ενώ τα δυο τους παιδάκια, η Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος Ηλίας τους γεμίζουν καθημερινά με χαμόγελα. Οι δυο τους έχουν «χτίσει» μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία και λατρεύουν.

Βίκυ Καγιά σύζυγος Ηλίας Κρασσάς βόλτα