Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν - Φωτογραφία από τα παρασκήνια

Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει η πρώτη σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν - Φωτογραφία από τα παρασκήνια

Πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει η πρώτη σεζόν, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης, στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες». Οι ηθοποιοί της σειράς δεν έκαναν καθόλου διάλειμμα και όλοι μαζί ανέβασαν την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια.

Η πρώτη σεζόν του σίριαλ τελείωσε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο και το κοινό ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω. Τα νούμερα που κατέγραψε ήταν απλά μοναδικά και όλη η Ελλάδα περιμένει με μεγάλη αγωνία την πρεμιέρα της δεύτερης συγκλονιστικής σεζόν.

Οι ηθοποιοί της σειράς, βρέθηκαν βέβαια και πάλι στο Διαφάνι μιας και τα γυρίσματα άρχισαν ξανά. Ο Κώστας Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπά του χωριού, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα παρασκήνια.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη δεύτερη σεζόν. Δείτε εδώ ποιος είναι ο άντρας που θα σώσει την Ελένη.

«Να, εδώ, στην πλατεία, στον πλάτανο από κάτω, συναντηθήκαμε με Βιολέτα, Μιλτιάδη, Δρόσω, Ασημίνα, και είπαμε να σας πούμε ένα γεια, εσείς μπορεί να σταματήσατε να βλέπετε άγριες μέλισσες, εμείς όμως ήμαστε εδώ και συνεχίζουμε…», έγραψε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν των Άγριων Μελισσών

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα νούμερα του φινάλε - Γκρεμίστηκαν τα κοντέρ της τηλεθέασης

Φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες και στην τελευταία τους προβολή για φέτος κατάφεραν με τα νούμερα τηλεθέασής τους να γκρεμίσου τα κοντέρ!

Οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο στο γενικό σύνολο 40,9%, ενώ η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 47,3% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).

Στο δυναμικό κοινό (18-54), οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο 36,2%, με την τηλεθέαση να ανεβαίνει μέχρι και στο 42,2% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).