Φεύγει από τον ANT1 ο Γιώργος Λέντζας - Με αυτό το κανάλι συμφώνησε

Ευχάριστα τα νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φεύγει από τον ANT1 ο Γιώργος Λέντζας - Με αυτό το κανάλι συμφώνησε

Οι δρόμοι του ANT1 και του Γιώργου Λέντζα φαίνεται πως χωρίζουν, αφού ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να φύγει από το σταθμό. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, έχει ήδη συμφωνήσει με ένα άλλο κανάλι για δική του εκπομπή.

Ο Γιώργος Λέντζας συμμετείχε τον τελευταίο χρόνο στην πρωτότυπη παραγωγή του ANT1, Football Stories. Ο παρουσιαστής ωστόσο αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα του και έτσι είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα αντίστοιχο πρότζεκτ, σε άλλο κανάλι.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν, ο Γιώργος Λέντζας συνεργαζόταν με τον Σάκη Τανιμανίδη. Δείτε εδώ ωστόσο κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις που είχε κάνει για τον συνεργάτη του.

Με αυτό το κανάλι συμφώνησε ο Γιώργος Λέντζας μετά την αποχώρησή του από τον ANT1

Ενα ολοκαίνουργιο πρότζεκτ, βασισμένο στη βρετανική παραγωγή του BBC «A Question of Sport», έρχεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα.

Η νέα αυτή παραγωγή μεταδίδεται από το BBC ανελλιπώς από το 1968 και είναι ουσιαστικά ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο παίρνουν μέρος celebrities από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Οι άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης προσβλέπουν πολλά στο νέο αυτό κουίζ, που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Το «A Question of Sport», όπως είναι ο τίτλος της αγγλικής βερσιόν, παράγεται και μεταδίδεται από το BBC. Είναι το μακροβιότερο αθλητικό τηλεπαιχνίδι στον κόσμο, στο οποίο συμμετέχουν δύο ομάδες με διασημότητες κυρίως του αθλητικού χώρου που καλούνται να ακονίσουν τις γνώσεις τους επί αθλητικών θεμάτων προκειμένου να απαντήσουν επιτυχώς σε μια σειρά ερωτήσεων.

Το τηλεπαιχνίδι αυτό περιλαμβάνει τρεις γύρους: το «What Happened Next;», το «Mystery Guest» και το «Home or Away». Οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν επίσης σε μια γρήγορη δοκιμασία με την ονομασία «On the Buzzer», κατά την οποία προβάλλονται αποσπάσματα από γνωστά αθλητικά γεγονότα και καλούνται να τα αναγνωρίσουν.