Έγινε η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Το αποκάλυψε ο Νίκος Μάνεσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Λίγο πριν κλείσει τη σημερινή του εκπομπή, ο Νίκος Μάνεσης, έκανε την ανακοίνωση για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει στον ALPHA η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια θα βρεθεί σε ένα νέο πρότζεκτ για φέτος το καλοκαίρι.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε σήμερα την τελευταία του εκπομπή και λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και ανανεώσει το ραντεβού του για Σεπτέμβρη, προανήγγειλε την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος σάρωσε με τα νούμερα τηλεθέασης στη χθεσινή του εκπομπή, πρόκειται να είναι αρχισυντάκτης στο πρόγραμμα που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Έτσι ανακοίνωσε την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA ο Νίκος Μάνεσης

«Ανανεώνουμε με Ελεονώρα Μελέτη. Μπροστά η Ελεονώρα, εγώ εδώ παραδίπλα και όποτε χρειάζεται να παρέμβεις, παρεμβαίνεις. Θα δω, θα βγαίνω από μπαλκόνι, θα βγαίνω από κανέναν υπόνομο, θα ανοίγω καμιά πόρτα. Θα δούμε πως θα γίνει. Από 7 του μήνα, 11 το πρωί, Ελεονώρα Μελέτη. Και εμείς θα κλειδώσουμε αυτή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη στις 12... Καλό Καλοκαίρι!», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

Ελεονώρα Μελέτη εκπομπή

Ελεονώρα Μελέτη: Το ανακοίνωσε στον αέρα του ALPHA - «Δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου»

Στον αέρα του ALPHA βγήκε η Ελεονώρα Μελέτη και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και ανακοίνωσε την νέα της εκπομπή αλλά και συνεργασία τους, λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 – 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή είναι ήδη στημένη, ενώ θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Σεπτέμβρη.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» είπε η Ελεονώρα Μελέτη «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου». Αυτός είναι ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που θα κάνει εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη