Θρήνος για τον Ησαΐα Ματιάμπα

Πολύ δύσκολες ώρες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για τον Ησαΐα Ματιάμπα

Στον θρήνο έχει βυθιστεί η οικογένεια του Ησαΐα Ματιάμπα, καθώς σύμφωνα με το agriniopress.gr και άλλα τοπικά σαιτ, ο τραγουδιστής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, έχασε τον πατέρα του.

Ο Νικόλαος Ματιάμπα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αντιμετωπίζοντας παθολογικά προβλήματα.Η κηδεία του έγινε την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 12:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Πλατανιά Παραβόλας.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, ενώ πριν από έναν περίπου μήνα, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του και έλεγε δημόσια πόσο τον αγαπάει.

Στο πένθος πριν λίγες ώρες βυθίστηκε και η Μίνα Χειμωνά...

Ησαΐας Ματιάμπα: «Παραμορφώθηκε« το πρόσωπο του! Το «τρελό» βίντεο που δημοσίευσε!

Το «τρελό» βίντεο που δημοσίευσε ο Ησαίας Ματιάμπα που φαίνεται ότι «παραμορφώθηκε» το πρόσωπο του!

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Έτσι, ο Ησαΐας Ματιάμπας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο για να ευχηθεί «καλή χρονιά» στο κοινό του!

Στο βίντεο όμως έχει χρησιμοποιήσει ένα φίλτρο που «παραμορφώνει» το πρόσωπο και χρησιμοποιεί μια χιουμοριστική φωνή! Φυσικά όταν το είδαν οι διαδικτυακοί του φίλοι, επώνυμοι και μη έκλαψαν από τα γέλια και τα like «έπεσαν» βροχή!

Δείτε το σχετικό βίντεο: