Βαρύ πένθος για πρώην σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου

Τραγικές στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ πένθος για πρώην σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου

Τραγικές στιγμές περνάει πρώην σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου, αφού το σπίτι του βυθίστηκε σε βαρύ πένθος λόγω της απουσίας του πατέρα του. Οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό πριν από αρκετά χρόνια, αλλά όλοι τους θυμόμαστε μαζί γιατί τότε είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ο λόγος για τον Ησαΐα Ματιάμπα, ο οποίος σύμφωνα με το agriniopress.gr και άλλα τοπικά σαιτ, ο τραγουδιστής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, έχασε τον πατέρα του.

Ματιάμπα πρώην αθηνάς Οικονομάκου

Ο Νικόλαος Ματιάμπα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αντιμετωπίζοντας παθολογικά προβλήματα.Η κηδεία του έγινε την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 12:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Πλατανιά Παραβόλας.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, ενώ πριν από έναν περίπου μήνα, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του και έλεγε δημόσια πόσο τον αγαπάει.

Λίγο μετά την δυσάρεστη αυτή είδηση έγινε γνωστό πως την τελευταία του πνοή άφησε και ο ηθοποιός Γιάννης Καλάκος.

Λίγα λόγια για τον πρώην σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου, Ησαΐα Ματιάμπα

Γεννήθηκε το 1983 στα Ιωάννινα ενώ μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας του κατάγεται από το Ζαΐρ ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Από τα σχολικά του χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι ενώ έχει κάνει σπουδές κλασικού πιάνου στο Ωδείο Γκύζη. Το 2001 έχοντας τελειώσει το σχολείο δήλωσε συμμετοχή στο τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού "Να η ευκαιρία!" που μεταδόθηκε από το Mega Channel τη σεζόν 2001-2002 όπου κατέκτησε την πρώτη θέση υπογράφοντας δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Heaven Music.

Μετά τη νίκη του στο "Να η ευκαιρία!" έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις δίπλα στην Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την περίοδο 2002-2003. Συνέχισε την συνεργασία του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την επόμενη χρονιά ενώ το 2004 συνεργάστηκε μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τις σεζόν 2009-2011 έκανε την πρώτη του απόπειρα στο θέατρο συμμετέχοντας σε δύο θεατρικές παραστάσεις: "The Return" και "Rent". Τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στο θεατρικό έργο "Σεσουάρ για δολοφόνους" ενώ την επόμενη χρονιά έλαβε μέρος και πάλι σε μιούζικαλ στην παράσταση "Fame το μιούζικαλ". Ακολούθησαν κι άλλες συνεργασίες στο θέατρο μεταξύ των οποίων "Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία" (2016-2017) και "Εκκλησιάζουσες".

Το 2004 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά "504χλμ. βόρεια της Αθήνας" ενώ το 2010 συμμετείχε σε μία ιστορία της σειράς "Επτά Θανάσιμες Πεθερές". Τη σεζόν 2010-2011 συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του μουσικού talent show Just the 2 Of Us ως ντουέτο μαζί με την ηθοποιό Μαριάννα Πολυχρονίδη τερματίζοντας στην πέμπτη θέση. Το 2011 έκανε κάποιες guest εμφανίσεις στις σειρές "Η Πολυκατοικία" και "Με λένε Βαγγέλη". Τη σεζόν 2013-2014 έλαβε μέρος στον τέταρτο κύκλο του χορευτικού talent show "Dancing with the stars" στον Ant1, φτάνοντας στον τελικό μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, όπου και βγήκε ο τελικός νικητής. Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε μία ιστορία της κωμικής σειράς του Λάκη Λαζόπουλου, Δια Ταύτα. Το 2017 συμμετείχε για τέταρτη φορά σε τηλεοπτικό talent show και συγκεκριμένα στον τέταρτο κύκλο του Your Face Sounds Familiar. Εκεί έφτασε και πάλι στον τελικό του show κερδίζοντας αυτή τη φορά τη δεύτερη θέση ενώ νικητής ανακηρύχθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στις σειρές "Daddy Cool" και "Το σόι σου".