Η αποκάλυψη για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day

Τι απαντάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσα από την οποία μίλησε για τις αλλαγές που θα δούμε στη νέα σεζόν του Happy Day, ενώ έκανε και την αποκάλυψη για τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Παπανώτα να επιστρέφει στην ομάδα της.

Πριν από λίγες μέρες, η πρωινή εκπομπή του ALPHA έριξε αυλαία για φέτος και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε στο ηλεκτρονικό περιοδικό Asist και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα στην ομάδα της εκπομπής.

Να σημειώσουμε βέβαια πως υπάρχουν φήμες, ότι ο Δημήτρης Παπανώτας θα βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day

Το «Happy day» είναι στις οθόνες μας έξι χρόνια και βαίνει καλώς. Αισθάνεσαι ότι μπορείς να γίνεις ένας νέος «Γιώργος Παπαδάκης» στην πρωινή ζώνη;

Αλήθεια ξεκίνησα στο «Happy day» όταν ήμουν έγκυος πέντε μηνών στη Μαιρούλα και τώρα η κόρη μου έγινε έξι ετών. Την απολαμβάνω την εκπομπή μου. Δεν σου κρύβω ότι κατά καιρούς, μου έχουν γίνει προτάσεις και συζητήσεις για το πώς βλέπω την προοπτική να κάνω κάτι άλλο και να αλλάξω ζώνη. Όμως μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω όπως και η σχέση, που έχουμε χτίσει με τους τηλεθεατές.

Το «Happy day» είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας μου, που το έχω αγαπήσει και δεν νιώθω έτοιμη να το αποχαιρετήσω. Τώρα αν αυτό θα κρατήσει 30 χρόνια όπως η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είναι κάτι που δεν ξέρω, όπως δεν γνωρίζω αν είναι σωστό να συμβεί ούτε αν μπορώ να το υποστηρίξω τόσο εγώ όσο κι ο κόσμος. Το σίγουρο είναι ότι η εκπομπή μας έχει αρκετά χρόνια μπροστά της.

Happy Day επιστροφή Παπανώτα

Τι καινούργιο θα υπάρχει στην εκπομπή την επόμενη σεζόν;

Ναι σίγουρα θα έχουμε κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της εκπομπής. Αυτές τις ημέρες βρισκόμαστε στην τελική φάση των συζητήσεων. Άλλοι θα μείνουν, άλλοι θα φύγουν κι άλλοι θα επιστρέψουν. Το κύριο μέλημα μας βέβαια πάντα είναι να αφουγκραζόμαστε το κοινό και να προσθέτουμε στήλες, που εκείνο επιθυμεί χωρίς να αλλοιώνουμε την ουσία και τη βάση της εκπομπής.

Υπάρχει η φήμη ότι επιστρέφει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω ξεκάθαρα. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι τον Δημήτρη τον εκτιμώ ιδιαιτέρως και όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί είχαμε άψογη συνεργασία.