Θυμάστε την «Τσίτος» από το GNTM; Έβγαλε δικό της τραγούδι!

«Μόνο χείλη και τσίτος»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε την «Τσίτος» από το GNTM; Έβγαλε δικό της τραγούδι!

Σίγουρα αν είστε φαν του GNTM θα θυμάστε την "Τσίτος" την κοπέλα που ισχυριζόταν πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική πάνω της, πέρα από τα χείλη και το "τσίτος"! Η Αλιόνα Αμπράμοβα, όπως είναι το κανονικό της όνομα, έβγαλε το δικό της τραγούδι.

Η Αλιόνα αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και έτσι άφησε το μόντελινγκ, και έπιασε το μικρόφωνο, κυκλοφορώντας ήδη το πρώτο της τραγούδι.

Μάλιστα, το κομμάτι της ονομάζεται «Tsita Bombita» και το ακούσαμε... πρωί πρωί στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not!

Mιας και είπαμε ωστόσο για το GNTM, δείτε εδώ την σπόντα που πέταξε η Άννα Μαρία Ηλιάδου για την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Η Κέισι όρμηξε στην Σουζάνα» - Ο άγριος καυγάς στο GNTM για τον οποίο δεν γνώριζε κανείς

Μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε για το GNTM και για έναν καυγά για τον οποίο δεν γνώριζε κανείς, πέρα από τα άτομα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με μία πρώην παίκτρια του ριάλιτι, η Κέισι όρμηξε στην Σουζάνα μετά από μία προσβολή που δέχθηκε.

Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν ήταν και το καλύτερό της να πάει στο GNTM, καθώς θεωρεί πως δεν ταίριαζε με το παιχνίδι.

Παράλληλα, μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο σπίτι, και αναφέρθηκε στη σχέση των υπόλοιπων παικτριών με τις FF και συγκεκριμένα, σε έναν μεγάλο καυγά που είχε μία από τις φιναλίστ, η Κέισι, με τη Σουζάνα, την παίκτρια που κατάφερε να πάρει αρκετές ευκαιρίες για να μπει στο παιχνίδι.

Οι κόντρες ωστόσο φαίνεται πως συνεχίζονται στο παιχνίδι.

Αυτός είναι ο άγριος καυγάς που έγινε στο GNTM ανάμεσα στην Κέισι και τη Σουζάνα

«Από την ΕΡΤ3 που δούλευα σαν δημοσιογράφος πήγα στο GNTM, αν και ήμουν τελείως αρνητική. Οι φίλοι μου με πίεσαν και με έπεισαν τελικά να πάω. Δεν περίμενα ότι θα περάσω και εφόσον μπήκα στο παιχνίδι έλεγα ότι θα φύγω.

Ήθελα να φτάσω πιο μακριά, αλλά δεν ήταν κάτι που κυνηγούσα κι έλεγα ότι θα κάνω τα πάντα και θα αλλάξω εγώ σαν άνθρωπος. Δεν ταίριαζα με το παιχνίδι κι έλεγα όταν είναι να φύγω, θα φύγω, όσο αντέξω. Η Ασημίνα σε εμάς έδειχνε πολύ γλυκιά και προστατευτική και ότι δεν είχε κάποια σχέση με τις FF, αλλά όταν είδα τις δηλώσεις της τρελάθηκα. Είχε στρατηγική και ήταν στοχευμένη στο τι ήθελε.

Η στιγμή που δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν ήταν όταν μια μέρα η Σουζάνα είχε αντιδράσει πολύ άσχημα, είχε προσβάλει πολύ άσχημα την Κέισι. Και της όρμηξε… Και λέω αποκλείεται, γιατί γίνεται αυτό; Ήταν άσχημο, ήταν πολύ κακό», σχολίασε η Μαρίνα Γρηγορίου.