Θρίαμβος για Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη

Στιγμές ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρίαμβος για Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη

Ένα σωστό θρίαμβο έζησαν χθες βράδυ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο γιος του, Μιλτιάδης, καθώς πανηγύρισαν την απονομή του τίτλου στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» διοργάνωσαν την πιο λαμπερή φιέστα και γιόρτασαν στο κέντρο του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και χθες βράδυ πανηγύρισε τον 45ο τίτλο του στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον γιο του, Μιλτιάδη, πανηγύρισε με την ψυχή του τον τίτλο και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram μας "τρέλαναν" κανονικά.

Οι πανηγυρισμοί δεν είχαν τέλος για τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, ο οποίος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με μπόλικες φωτογραφίες από το πάρτι που στήθηκε στο κέντρο του Πειραιά.

Βαγγέλης Μαρινάκης παιδιά
Βαγγέλης Μαρινάκης γιος

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο γιος του γύρισε από τον Λονδίνο και έφερε γούρι στην ομάδα!

Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στον Πειραιά από το Λονδίνο και έφερε γούρι στην ομάδα του μπαμπά του.

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, ζει μόνιμα στο Λονδίνο που ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ έχει αναλάβει και την διοίκηση της ομάδας Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε ξανά στον Πειραιά για λίγο για να απολαύσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μιλτιάδης φέρεται πως έφερε γούρι στην ομάδα του Πειραιά, αφού κέρδισαν 1-0 και βρίσκονται πλέον στους 32 του Europa League.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην κάνει ανάρτηση στο Instagram για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του. «Απλά, μαγκικα, Πειραιωτικα..» έγραψε στην ανάρτηση του.

Μαρινάκης παιδιά