Γιώργος Τσούλης: Έτρωγε αυτό το πιάτο κάθε βράδυ και έχασε 36 κιλά σε 3 μήνες

«Είχα φτάσει 110 κιλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Τσούλης: Έτρωγε αυτό το πιάτο κάθε βράδυ και έχασε 36 κιλά σε 3 μήνες

Ο Γιώργος Τσούλης ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος στη νέα εκπομπή του ALPHA και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο ήταν το μόνο πιάτο που έτρωγε κάθε βράδυ και κατάφερε να χάσει μέσα σε 3 μήνες 36 ολόκληρα κιλά!

Ο γνωστός σεφ, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του. Το μυστικό του για να χάσει τα περιττά κιλά ήταν πολύ απλό και δε δίστασε να το μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή του Γιώργου Τσούλη πάει πολύ καλά και ήδη υπάρχουν σκέψεις για να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

Αυτό είναι το πιάτο που έτρωγε κάθε βράδυ ο Γιώργος Τσούλης και έχασε 36 κιλά

«Είχα φτάσει 110 κιλά, ήταν πολύ δύσκολη η φάση. Λόγω και του επιθέτου μου καταλαβαίνεις τι γινόταν στο σχολείο. Αποφάσισα να κάνω δίαιτα. Δεν ήταν δίαιτα, είχα φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας, δεν έτρωγα τίποτα σχεδόν. Σε τρεις μήνες έχασα 36 κιλά.

Είμαι άνθρωπος των άκρων. Ή θα κάνω κάτι πάρα πολύ καλά ή θα το κάνω πολύ χάλια. Με τη βοήθεια γιατρών, με τη βοήθεια της οικογένειάς μου ισορρόπησα…

Γιώργος Τσούλης δίαιτα

Έτρωγα μόνο γιαούρτι το βράδυ. Όταν άρχισα να χάνω κιλά και να με προσέχουν τα κορίτσια, είπα… κόψε και το γιαούρτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούλης.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση για να γίνει ο προσωπικός σεφ της Μαντόνα!

«Με κέρδισε η Ελλάδα αν και είχα δεχθεί πρόταση να είμαι προσωπικός σεφ της Μαντόνα» πρόδωσε, με χαμόγελο, ο Γιώργος Τσούλης στον Alpha. «Αποκλειστικό, δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Ήταν κάτι πολύ κουλό. Μας ήρθε το request από το Λος Άντζελες πως η Μαντόνα έψαχνε μάγειρα. Εγώ έλεγα ότι θα πάω και θα λέω ότι, από αυτό έφαγε η Μαντόνα και έκανε κορμί κολώνα!

Αλλά εντάξει με κέρδισε η Ελλάδα γιατί μίλαγα τότε και με τον Alpha να ξεκινήσουμε το «Μη μασάς» οπότε είπα καλύτερα να μείνω εδώ πέρα» συμπλήρωσε ο σεφ.