Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει ανοιχτά για τον νέο σύντροφό της

Τι αποκάλυψε για τη σχέση της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει ανοιχτά για τον νέο σύντροφό της

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε δηλώσεις σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το νέο σύντροφο της, και για την σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί του, αποκαλύπτοντας πως την κάνει να αισθάνεται τέλεια.

Η νικήτρια του GNTM απασχόλησε αρκετά φέτος με την προσωπική της ζωή, ωστόσο φαίνεται πως βρήκε το "λιμάνι" της φέτος το καλοκαίρι.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά ενός επιχειρηματία και δείχνει να είναι πολύ ικανοποιημένη από τη σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί του.

«Είμαι καλά. Έχω κάτι καινούριο στη ζωή μου. Είναι φρέσκο, καλοκαιρινό, όμορφο. Είναι εκτός χώρου», παραδέχθηκε η ίδια. Δείτε εδώ και την αδιανόητη σπόντα που πέταξε η Άννα Μαρία Ηλιάδου για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως είναι full in love μιας και έχει στην ζωή της ένα νέο πρόσωπο. Ο νέος της σύντροφος, είναι γνωστός επιχειρηματίας και οι δυο τους φαίνεται πως είναι πολύ αγαπημένοι.

Το μοντέλο αποκάλυψε χθες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πως η προσωπική της ζωή πηγαίνει πάρα πολύ καλά!

«Προσωπικά είμαι όντως πολύ καλά. Είμαι κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε στη ζωή μου. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές. Και παρότρυνση με κάθε τρόπο. Και είναι ωραίο γενικά δυο άνθρωποι να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου και να τη υποστηρίζουν κιόλας» είπε η Κάτια Ταραμπανκό, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, λίγο μετά ο Χάρης Χριστόπουλος στον αέρα της εκπομπής αποκάλυψε πως γνωρίζει τον σύντροφό της, λέγοντας πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί που δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο δεσμός