Τρελός ο Snik για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Μαρτύρησε τα πάντα με μια φωτογραφία στο instagram

Η δημόσια ευχή για την ημέρα της γιορτής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρελός ο Snik για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Μαρτύρησε τα πάντα με μια φωτογραφία στο instagram

Την αγάπη του μαρτύρησε δημόσια πριν από λίγες ώρες στο instagram ο Snik με την φωτογραφία που δημοσίευσε έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Οι δυο τους είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον και πλέον, μετά από τόσο καιρό, δεν το κρύβουν.

Το ζευγάρι συγκατοικεί σε ένα υπέροχο σπίτι με όλα τα κομφόρ και την Δευτέρα, με αφορμή την ονομαστική εορτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο Snik δημοσίευσε στα instastory του μια κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά, που φαίνεται να κάνουν μπάνιο στην πισίνα του σπιτιού της, γράφοντας από κάτω την ευχή του "Χρόνια πολλά μωρό μου". Το ίδιο στιγμιότυπο έκανε λίγη ώρα μετά repost στα δικά της story η Ηλιάνα απαντώντας του "Σε αγαπώ μωρό μου".

Αυτή είναι η φωτογραφία τους:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σπίτι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H τρυφερή φωτογραφία από τον κήπο της - Κρατούσε στην αγκαλιά το δώρο του Snik

Με το δώρο του Snik στην αγκαλιά της πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η εικόνα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους από τον κήπο τους είναι πολύ τρυφερή.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται, τόσο από τις αναρτήσεις του, όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιούσε. Μετρούν αρκετούς μήνες μαζί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ο τράπερ τραγουδιστής έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο στην αγαπημένου του και έκανε όλο το instagram να «λιώσει», καθώς δεν γινόταν να μην μας το αποκαλύψουν.

Συγκεκριμένα, της έκανε έκπληξη ένα κουταβάκι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξετρελάθηκε μόλις το είδε. Μάλιστα, θέλησε σήμερα, Πέμπτη να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της μια νέα πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik κήπος σκύλος