Βυθίστηκε στη θλίψη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Η σπαρακτική του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βυθίστηκε στη θλίψη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φάνηκε να βρίσκεται βυθισμένος στη θλίψη, με την είδηση του θανάτου ενός γνωστού ηθοποιού και καλού του φίλου.

Ο ηθοποιός θέλησε να πει το τελευταίο αντίο σε έναν συνάδελφό του, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Όπως εξήγησε στην ανάρτηση που έκανε, οι δυο τους ήταν μαζί από πολύ νεαρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στον θάνατο του Γιάννη Καλάκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις χθες.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Βασίλη Χαρλαμπόπουλου

«15 χρονών κι ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκα σ ένα πρόχειρο στημένο σκηνικό στην αυλή του 2ου λυκείου στο Βύρωνα παίζοντας Ψαθά ... κι ήρθες και μου είπες να έρθω στην θεατρική ομάδα που έχεις φτιάξει και στην τελική άναψες τη φυτιλιά της ζωής μου... σ ευχαριστώ βρε Γιάννη... καλό σου ταξίδι... (η φωτό με Δήμητρα από μια επιθεώρηση σου το '86)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πένθος

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βίωσε το θρήνο και στην οικογένειά του. Δείτε εδώ την σπαρακτική του ανάρτηση.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Αίγιο, 28 Σεπτεμβρίου 1970) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών (1992) ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές δουλειές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ το 2003, το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Πέντε Λεπτά Ακόμα» (2006) και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος, «Το Δέκα» του Μ. Καραγάτση.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και θεατρικές παραστάσεις.