Μαριάννα Πουλμέντη: Η πρώην παίκτρια του MasterChef αποκαλύπτει: «Δεν μιλάω με τον πατέρα μου»

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαριάννα Πουλμέντη: Η πρώην παίκτρια του MasterChef αποκαλύπτει: «Δεν μιλάω με τον πατέρα μου»

Η Μαριάννα Πουλμέντη μίλησε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, με την πρώην παίκτρια του MasterChef να αποκαλύπτει πως εδώ και λίγο καιρό δεν μιλάει με τον πατέρα της, ο οποίος είναι επίσης σεφ και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο μέσα από τις ικανότητές της όσο και από τον εκρηκτικό χαρακτήρα της.

Η Μαριάννα Πουλμέντη είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή στην οντισιόν της πως ο πατέρας της είναι επιτυχημένος σεφ, ωστόσο οι πολλές εμφανίσεις του στην τηλεόραση κατά τη συμμετοχή της στο MasterChef, την στεναχώρησαν και την έκαναν να απομακρυνθεί από κοντά του.

Η ίδια μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή του Open για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μιας και είπαμε ωστόσο για το MasterChef, ρίξτε μια ματιά και στο νέο τηλεοπτικό βήμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Αυτά αποκάλυψε η Μαριάννα Πουλμέντη για τον πατέρα της

«Όταν είδα τον μπαμπά μου να μιλάει τόσο πολύ για μένα στενοχωρήθηκα. Λέω γιατί μιλάει για μένα; Τώρα που με είδε στο MasterChef; Τα επτά χρόνια που έλειπε στην Αμερική δεν είχαμε καμία επαφή. Η γυναίκα του δεν ήθελε να έχει σχέσεις μαζί μου, τα ετεροθαλή αδέρφια μου δεν ξέρουν καν ότι έχουν αδερφή. Δεν γνωρίζουν την ύπαρξη μου. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου.

Δεν είχα καλή σχέση με τη γυναίκα του. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήρθαμε σε σύγκρουση και δεν μιλάμε πλέον. Δε μιλάμε τώρα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως με έχει μεγαλώσει μόνη της η μαμά μου. Έκανε δυο και τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Είχε συμβεί ένα περιστατικό πέρσι και ήμουν στο νοσοκομείο. Το έμαθε και δεν πηρέ ένα τηλέφωνο. Οπότε δε μπορεί να πει τίποτα» εξήγησε η Μαριάννα Πουλμέντη.