«Έμεινε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη - «Τόσο κοφτό μαγιό...»

Επικές ατάκες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έμεινε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη - «Τόσο κοφτό μαγιό...»

Η ομάδα του Καλοκαίρι #ΝΟΤ σχολίασε σήμερα τη νέα, άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη, και ο Γρηγόρης Γκουντάρας «έμεινε» κανονικά μόλις την είδε, σχολιάζοντας πως του έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι φοράει τόσο κοφτό μαγιό.

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε για ακόμα μία φορά να προκαλέσει πανικό στα social media, καθώς πόζαρε με το κάτω του μαγιό της στο πλευρό της Βρισιήδας Ανδριώτου. Η νέα αυτή φωτογραφίες της πήρε άπειρες αντιδράσεις, ανάμεσά τους και αυτή του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Βέβαια να πούμε ότι πανικό προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη και με αυτή τη φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε στο Instagram από τις διακοπές της στη Μύκονο.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλοκαίρι #ΝΟΤ δεν μπορούσε να μην κάνει το δικό του σχόλιο για την εκρηκτική Ιωάννα Τούνη, και έτσι, αστειευόμενος πάντα, είπε πως στην φωτογραφία φαίνονται ωραία τα... μάτια των κοριτσιών!

Μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει και για το μαγιό που έχουν επιλέξει να φορέσουν, με τον ίδιο να παραδέχεται πως αν έχεις ωραία οπίσθια, είναι λογικό να φοράς τόσο κοφτό μαγιό.

Αυτό ήταν το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη

«Ωραία μάτια, ωραίο βάψιμο, πολύ ωραίες. Η λεζάντα τι γράφει μετά από αυτή τη φωτογραφία; Γράφει; Έχει λεζάντα; Είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα; Τι γράφει; Τόσο κοφτό μαγιό είναι στη μόδα; Αν έχεις τον πωπό το φοράς το κοφτό. Μπράβο τα κορίτσια να περνάνε καλά, να χαίρονται τα αγόρια που τις βλέπουνε», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.