Το συνεχίζει η Ελευθερία Ελευθερίου - Το νέο σχόλιο για την Κατερίνα Στικούδη

«Τσουχτερή» ατάκα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το συνεχίζει η Ελευθερία Ελευθερίου - Το νέο σχόλιο για την Κατερίνα Στικούδη

Η Ελευθερία Ελευθερίου δείχνει να είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την κόντρα που άρχισε με την Κατερίνα Στικούδη μέσω Instagram και έτσι, σε ένα βίντεο που ανέβασε σε Insta Story πέταξε ένα νέο "τσουχτερό" σχόλιο για την τραγουδίστρια.

Κανονικός χαμός επικρατεί από το πρωί με αυτή τη νέα κόντρα που δημιουργήθηκε στην ελληνική showbiz. Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μία ανάρτηση, η οποία προκάλεσε το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου και από εκεί αρχίζει το χάος!

Η μία απάντηση διαδέχτηκε την άλλη και πριν από λίγο, η Ελευθερία Ελευθερίου έριξε άλλη μία βόμωα προς την Κατερίνα Στικούδη. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα story και είπε:

«Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε…» .

Τι απαντά ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη για την επιστροφή του My Style Rocks; Δείτε εδώ!

Τι συνέβη ακριβώς με την κόντρα της Κατερίνας Στικούδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς από κάποιους για την εμφάνισή της και ξεκαθάρισε πως μερικές φορές, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

«Pretty Hurts....You can’t fix what you can’t see .... It’s your SOUL that needs a surgery ... #favouriteSong #beyonce #prettyhurts @beyonce #loveU #respect @lynne_world #lynneworld #Greece Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κι ολας μέρα ... Αυτό που εκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής .... ! #takeCare #bestrong», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα της φωτογραφία της.

Με τη σειρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε: «Οκ ναι μας έπεισες»! Το σχόλιο αυτό της Ελευθερίας Ελευθερίου έκανε την Κατερίνα Στικούδη να απορεί και έτσι ανέβασε ένα screenshot και έγραψε: «Τι φάση δηλαδή;».

Κατερίνα Στικούδη - Ελευθερία Ελευθερίου κόντρα