Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Χάρης Σιανίδης

Η δημόσια έκκλησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Χάρης Σιανίδης

Όπως ενημέρωσε μέσα από ένα insta story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός PR μάνατζερ, Χάρης Σιανίδης, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να τον βοηθήσουν.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν πέσει σε κάποια φάση της ζωής τους, στα "δίχτυα" κάποιου χάκερ, ο οποίος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό τους στα social media προκειμένου να έχει κέρδος.

Ανάμεσα στους celebrities αυτούς βρίσκεται από σήμερα και ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος όπως ενημέρωσε μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε, είχε δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ το οποίο είχε μέσα φωτογραφίες τους.

Να σημειώσουμε πως θύμα χάκερ έπεσε πριν από λίγες μέρες και ο Κώστας Μακεδόνας.

«@spencerbrian5 παρακαλώ αναφορά #reportplease» , έγραψε χαρακτηριστικά στα instastories του.

Χάρης Σιανίδης χάκερ

Όπως φαίνεται, η δημόσια έκκλησή του έπιασε… τόπο, αφού ο εν λόγω λογαριασμός απενεργοποιήθηκε μετά από λίγες ώρες και πλέον ο PR manager μπορεί να κοιμάται ξανά ήσυχος.

Χάρης Σιανίδης: Λίγο καιρό πριν τη διαδικτυακή απάτη, τον ανάγκασαν να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο, αλλιώς δεν τον δεχόντουσαν στην Ελβετία

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Σιανίδης, με αφορμή ένα ταξίδι που πραγματοποίησε. Ο γνωστός Pr manager θέλησε να επισκεφθεί την Ελβετία, ωστόσο δεν τον δεχόντουσαν, αν δεν φορούσε στο αεροπλάνο μάσκα, λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα, τον ανάγκασαν να την φορέσει.

Η αεροσυνοδός του αεροσκάφους, του ζήτησε να την φοράει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για λόγους ασφαλείας. Τόσο δικούς του, όσο και των συνεπιβατών του.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Σιανίδης, μοιράστηκε μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο, φορώντας επίσης την μάσκα.

«Δεν με δέχεται λέει η Ελβετία χωρίς μάσκα….γιατί προέρχομαι από πληγείσα χώρα!!και πρέπει να τη φοράω καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης……τι τραβάω για ένα τριήμερο»…. έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.