Βούιξε όλη η Μύκονος με την κίνηση του Στέφανου Τσιτσιπά όταν είδε τους φωτογράφους να τον τραβάνε - Βίντεο ντοκουμέντο

Η εικόνα μιλάει από μόνη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βούιξε όλη η Μύκονος με την κίνηση του Στέφανου Τσιτσιπά όταν είδε τους φωτογράφους να τον τραβάνε - Βίντεο ντοκουμέντο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρίσκεται στην Μύκονο καταγράφηκε σε βίντεο από την κάμερα του Mykonos Live να κάνει το απίστευτο, όταν πήρε χαμπάρι πως οι φωτογράφοι τον τραβάνε! Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει...

Ο κορυφαίος Έλληνας τεννίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο, κέρασε μαργαρίτες τους παπαράτσι που είχαν ακροβολιστεί για να τον απαθανατίσουν. Όταν το γκαρσόνι ανέβηκε στον λόφο πάνω από την Ψαρρού για να σερβίρει τα κοκτέιλ, ο γνωστός φωτογράφος Νίκος Ζώτος δεν πίστευε στα αυτιά του και στα μάτια του!

Ο Στέφανος φόρεσε το μαγιό του και πήγε για μπάνιο στο Nammos μαζί με την αγαπημένη του Χριστίνα, η οποία έκανε ηλιοθεραπεία στην πλαζ, σε αντίθεση με εκείνον που προτίμησε μια από τις καμπάνες που διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.

Ο 21χρονος τενίστας απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων, ενώ στον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε ότι είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα και όχι μόνο! Δείτε τον Στέφανο Τσιτσιπά να χαλαρώνει στην Ψαρρού αλλά και το απίστευτο κέρασμα που έκανε στους παπαράτσι, στο βίντεο του Mykonos Live TV:

Η ίδια κάμερα είχε απαθανατίσει σε καυτά στιγμιότυπα πριν λίγο καιρό και την Ιωάννα Τούνη στην Μύκονο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε νεύρα και τραυμάτισε τον πατέρα του με ρακέτα! Βίντεο ντοκουμέντο!

Έξαλλος έγινε η Στέφανος Τσιτσιπάςμε τα νεύρα του να μην κρύβονται με αποτέλεσμα να χτυπάει την ρακέτα του και να τραυματίσει τον πατέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βγει αρκετές φορές εκτός εαυτού κι έχει επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά στους αγώνες του, είτε πετώντας και σπάζοντας τις ρακέτες του, είτε «ψέλνει» διάφορα «γαλλικά» και γίνεται «τσακωτός» από τις κάμερες, ζητώντας αργότερα «συγγνώμη» για τα ξεσπάσματά του.

Αυτή τη φορά... ξεπέρασε τον εαυτό του, καθώς στο κορτ καθόταν δίπλα του, ο πατέρας του, Απόστολος. Ο νεαρός πρωταθλητής, ύστερα από έναν χαμένο πόντο, ξέσπασε για άλλη μια φορά στη ρακέτα του, η οποία έσπασε σε κομμάτια κι ένα από αυτά χτύπησε τον πατέρα του στο χέρι.

Ο Τσιτσιπάς ο πρεσβύτερος, αφού κοίταξε απορημένος τον γιο του, πιάνοντας παράλληλα το χέρι του, έφυγε από το κορτ, εμφανώς θορυβημένος και στεναχωρημένος από την ενέργεια του Στέφανου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Γιούλια Σαλνικόβα, έσπευσε να κάνει παρατηρήσεις στον γιο της, που έμεινε με σκυμμένο το κεφάλι.