Στιγμές ευτυχίας για τον Κωσταντίνο Αγγελίδη - Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Κωσταντίνο Αγγελίδη - Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Τόσο ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης όσο και η οικογένειά του, βιώνουν στιγμές ευτυχίας μετά το τελευταίο χειρουργείο που έκανε. Μάλιστα, η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία δίνει το πιο γλυκό φιλί στον αγαπημένο της.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανεβαίνει βήμα βήμα το Γολγοθά του, ωστόσο πάντα έχει δίπλα του την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία τον στηρίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό που μπήκε στο νοσοκομείο.

Η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα ανεβάζει πολλές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στιγμιότυπα από την ανάρρωση του συζύγου της.

Πριν από λίγες ώρες η σύζυγος του παρουσιαστή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας του.

Στο συγκινητικό στιγμιότυπο βλέπουμε την Εβελίνα Βαρσάμη να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης υγεία

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της συζύγου του - «Χαμογέλασε πρώτη φορά όταν είδε τον γιο μας»

«Πήγε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια πονάει πολύ και τον πόνο αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς που είμαστε καλά… Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο. Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι.

Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν. Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να φάει. Όμως ακόμη και σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια, χρειάζεται άνθρωπο δίπλα του 24 ώρες. Δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί» εξήγησε η Εβελίνα Βαρσάμη, ενώ τόνισε πως ο σύζυγός της γνωρίζει την κατάστασή του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης παιδί

Η ίδια συνέχισε: «Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου. Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε».

Μιλώντας για τον γιο της, Αλέξανδρο, η Εβελίνα Βαρσάμη ξεκαθάρισε: «Καταλαβαίνει πια τα πάντα το παιδί, άλλωστε είναι 8,5 χρονών. Και ο μικρός χαίρεται κάθε φορά που βλέπει μια βελτίωση του πατέρα του.

Το πρώτο χαμόγελο του Κωνσταντίνου. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο χαμογέλασε, μόλις είδε τον γιο του πρώτη φορά».