Η νέα ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη για τον ΣΚΑΪ

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σταθμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η νέα ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη για τον ΣΚΑΪ

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μία νέα ανακοίνωση για τη συνεργασία του με το ΣΚΑΪ. Σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε να επιστρέφει στις οθόνες μας το Big Brother και ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι ο παρουσιαστής του.

Το Big Brother άνοιξε τις πύλες της βίλας του, δείτε εδώ εικόνες από το εσωτερικό, και όλοι περιμένουν πως και πως τη μέρα που θα δούμε το γνωστό ριάλιτι να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Στην παρουσίαση βρέθηκε και ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το κανάλι και στη συνέχεια, έκανε μία ανάρτηση προκειμένου να μιλήσει για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Αυτή είναι η νέα ανακοίνωση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης για το ΣΚΑΪ

«Πολύς κόσμος με ρωτάει όταν με συναντάει στη λαϊκή της γειτονιάς μου: ΧΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ *ΤΟΣΟ* ΣΟΒΑΡΟΣ; Να μην σας τα πολυλογώ, εχθές δείξαμε σε δημοσιογράφους το σπίτι στο οποίο θα συγκατοικήσουν οι 16 άνθρωποι που θα διαγωνιστούν στο @bigbrother_gr. Δείξαμε την κηπάρα με την πισινάρα και το τζακούζι, σαλόνι, κουζίνα, μπάνια, υπνοδωμάτια καθώς και το κελί στο οποίο θα φυλακίζονται όσοι τιμωρούνται.

Ωστόσο, λόγω κορωνοϊου, χρειάστηκε να τροποποιήσουμε και το συμβόλαιό μου με το ΣΚΑΙ (διάρκειες κτλ). Την προηγούμενη φορά το υπέγραψα πεντασόβαρος στα γραφεία κάτω στον Φάληρο (μάρτυράς μου η φωτογραφία που ανέβασα στις 19 Φεβρουαρίου). ΑΥΤΗ τη φορά όμως υπέγραψα (λιγότερο σοβαρός) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ BIG BROTHER!!! Σημαδιακό; Καθόλου!

Όφειλα να είχα υπογράψει πολύ καιρό πριν αλλά όλο το ξεχνούσα. Μετά βαριόμουν να κανονίσω κούριερ να τα στείλει στο Φάληρο. Κι εφόσον ήξερα ότι θα βρεθούμε στην παρουσίαση του σπιτιού και μπορώ να τους τα παραδώσω απευθείας στο χέρι, επέλεξα αυτή την εναλλακτική», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Χάρης Βαρθακούρης.