Η εξομολόγηση της Ελεάννας Τρυφίδου για τα κιλά της - «Πολλές φορές αυτή η γ...νη...»

Έχασε 33 κιλά σε 3 χρόνια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η εξομολόγηση της Ελεάννας Τρυφίδου για τα κιλά της - «Πολλές φορές αυτή η γ...νη...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεάννα Τρυφίδου θέλησε να κάνει μία από καρδιάς εξομολόγηση για τα κιλά της και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να τα χάσει. Μάλιστα, δε δίστασε να παραδεχθεί πως μέσα στις δυσκολίες που βίωσε πολλές φορές πήγε να ανοίξει τη γ...νη πόρτα του ψυγείου.

Η παρουσιάστρια έχει καταβάλει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια προκειμένου να αλλάξει σημαντικά την εμφάνισή της.

Η ίδια, θέλησε να κάνει μία πολύ δυνατή ανάρτηση προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία της. Μεγάλη απώλεια βάρους είχε και η Σίσσυ Χρηστίδου, δείτε εδώ τη διατροφή της.

Αυτή είναι η εξομολόγηση που έκανε η Ελεάννα Τρυφίδου για τα κιλά της

«21/7/2017-21/7/2020 Τρία χρόνια. Τρία χρόνια από τότε που αποφάσισα να αλλάξω τον εαυτό μου. Συνολικά ΗΤΑΝ 37 κιλά μείον. Ο τελευταίος χρονος όμως ήταν δύσκολος. Απώλειες πολλές ... οδυνηρές. Η κάθε απώλεια ήταν κι ένας θάνατος μικρός η μεγάλος. Θάνατος γονιού, φίλων, σχέσεων, αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνης στους ανθρώπους και κυρίως στον εαυτό μου.

Πολλές φορές αυτή η γ@@@@@@ πόρτα του ψυγείου άνοιξε. Ήταν μια διέξοδος. Ευτυχώς όταν τα επιπλέον κιλά έγιναν 5 κοίταξα στον καθρέφτη και είπα ΟΧΙ δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό στο σώμα και την ψυχή μου. Θέλω να νιώθω καλά και Σ αυτό το σώμα νιώθω. Όχι γιατί μου το είπε καποιος αλλά γιατί αυτό γουστάρω. Έτσι όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Γιατί κυρίως το χρωστάω σε μένα. Γιατί ο αγώνας των κιλών είναι μεγάλος και ψυχοφθόρος. Είναι μαραθωνιος.

Κάθε γραμμάριο είναι μια μεγάλη νίκη κι αυτές τις νίκες τις θέλω. Μόνο όσοι δίνουν αυτή την καθημερινή μάχη το καταλαβαινουν. Έτσι λοιπόν σήμερα τρία χρόνια μετά είμαι στο ίδιο σημείο με πέρσι δηλαδή 33 κιλά μείον και είμαι περήφανη. Και βέβαια πάντα δίπλα μου ο @xenos_diet και ο Τάσος που με τράβαγε να περπατάμε 8 χλμ στην καραντίνα όταν ήθελα να μείνω για πάντα αγκαλιά με το Netflix στον καναπέ.

Η ζωή είναι ωραία ακόμα και όταν έρχονται οι κρίσεις πανικού η αβεβαιότητα για το αύριο. Tomorrow is another day έχει πει άλλωστε και η θέα Σκαρλέτ Ο Χαρά», έγραψε στη λεζάντα.