Το δημόσιο σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά για τις εξελίξεις στο Αιγαίο

«Με αυτόν τον πανούργο όλα παίζονται...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δημόσιο σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά για τις εξελίξεις στο Αιγαίο

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο και να πάρει θέση, για τις ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες στον Αιγαίο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια επιλέγει να τοποθετηθεί δημόσια για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα, και ο Τάσος Δούσης πήρε θέση για την κρίση στο Αιγαίο. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτό ήταν το δημόσιο σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά για τις εξελίξεις στο Αιγαίο

«Έχετε καταλάβει ότι «σαΐνια» Τουρκοερντογανικοί διαβάζουν και μεταφράζουν ότι γράφετε εδώ. Το νου σας λοιπόν. Τώρα. Σε τέτοιες πονηρές στιγμές τα χρώματα, τα κόμματα και οι αντιπαραθέσεις ας σωπάσουν. Δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Ενωμένοι! Αυτό!

Καλή είναι και η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται. Ας σκεφτούμε, νομίζω, τον φόβο και την αγωνία των οικογενειών που τα παιδιά τους βρίσκονται στις επάλξεις για να μας προστατέψουν, αν χρειαστεί. Με τον πανούργο και πολεμοχαρή Ερντογάν όλα παίζονται.

Τελευταίο! Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας! Το «αμφισβητούμενες περιοχές» της Ουάσιγκτον, αποτελεί την σημαντικότερη για μένα είδηση που τα λέει όλα. Καλό βράδυ! Ας παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι, δυνατοί αγαπημένοι και περήφανοι», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό - Όλοι κοίταζαν τα πόδια της

Η Ρούλα Κορομηλά απολαμβάνει για τα καλά το καλοκαίρι της και γι΄αυτό, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο υπέροχη ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό, η οποία μάλιστα δεν είχε πάνω της καθόλου ρετούς. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όλοι κοίταζαν τα απίστευτα πόδια της.

Τι κι αν είναι πλέον 63, η Ρούλα Κορομηλά παραμένει πιο σικάτη και περιποιημένη από ποτέ. Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Το σώμα της παραμένει αψεγάδιαστο, και εμείς σας έχουμε εδώ την διατροφή που ακολουθεί για να χάνει κιλά! Η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και να απολαύσει μία χαλαρή εκδρομή στην παραλία μαζί με καλή παρέα.

Πήρε λοιπόν μία φίλη της, έβαλε το μαγιό της και πόζαρε στον φακό!

Αυτή είναι η ολόσωμη φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με μαγιό

Ρούλα Κορομηλά σώμα