Ο Ευθύμης Ζησάκης ξανά στην τηλεόραση - Αναλαμβάνει εκπομπή μαζί με την σύντροφό του

Με ποιο κανάλι συμφώνησε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Ευθύμης Ζησάκης ξανά στην τηλεόραση - Αναλαμβάνει εκπομπή μαζί με την σύντροφό του

Ο Ευθύμης Ζησάκης πρόκειται να βρεθεί και πάλι στην τηλεόραση, αυτή τη φορά ωστόσο σε ρόλο παρουσιαστή. Ο γνωστός ηθοποιός ανέλαβε μία νέα εκπομπή, την οποία μάλιστα πρόκειται να παρουσιάζει μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης. Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι τρελά ερωτευμένος με την αγαπημένη του και έτσι οι δυο τους, πρόκειται να κάνουν μία κοινή προσπάθεια σε ένα νέο πρότζεκτ που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Μιας και μιλάμε για τον Ευθήμη Ζησάκη δείτε και πόσα κιλά αποκάλυψε ότι έχει χάσει

Αυτή την εκπομπή αναλαμβάνει ο Ευθύμης Ζησάκης μαζί με την σύντροφό του

Την είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός, αφού κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Eσύ και Εγώ. Ξαφνικά πήραμε τις βαλίτσες μας. Προσγειωθήκαμε στην Κύπρο. Ο σκηνοθέτης μέτρησε 3..2..1 και η εκπομπή μας ξεκίνησε... Αυτό είναι το δικό μας #summer στο @sigmatvcy."

Ευθήμης Ζησάκης: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή σύντροφος του ηθοποιού

Ο Ευθήμης Ζησάκης είναι ξανά ερωτευμένος και αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή σύντροφος του. Ο ίδιος είχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό στην προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως είναι καλά και σε σχέση με μια συνάδελφο του.

Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη, πως είναι ερωτευμένος με μια συνάδελφό του χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το ποια είναι.

Δημοσίευμα της Real Life, όμως μας έδωσε την ταυτότητα της κοπέλας που έχει κερδίσει την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού.Ο λόγος για την Χρύσα Παπαλελούδη με την οποία ο Ευθύμης Ζησάκης γνωρίστηκε στις πρόβες της παράστασης «Η εκδίκηση της ηλίθιας».

Το δημοσίευμα λέει ότι από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους υπήρξε έντονη χημεία αλλά πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να γίνουν τελικά ζευγάρι.

Δείτε φωτογραφίες της: