Πρώην παίκτρια του GNTM συμφώνησε με δισκογραφική εταιρεία

Έγινε η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του GNTM συμφώνησε με δισκογραφική εταιρεία

Μία στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνε μία από τις πολυσυζητημένες πρώην παίκτριες του GNTM καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως συμφώνησε με μία δισκογραφική εταιρεία. Βέβαια στο νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα δεν πρόκειται να γίνει τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Κατερίνα Πεφτίτση η οποία συμφώνησε με την Panik Records.

H Κατερίνα Πεφτίτση, με τα χαρακτηριστικά μπλε μαλλιά της και την curvy σιλουέτα της, ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στον φετινό κύκλο του GNTM. Παρά το ότι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, έκανε πολλά επαγγελματικά βήματα, με πιο πρόσφατο τη συνεργασία της με την Panik Entertainment Group, που μόλις ανακοινώθηκε!

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Κατερίνα δεν σταμάτησε να εξελίσσεται. Λόγω του «αέρα» της και του αλέγκρο χαρακτήρα της επιλέχθηκε και συνεργάστηκε με την πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά Των ΚουΚου».

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως το αγόρι της θα πάει στο GNTM 3! Δείτε εδώ φωτογραφίες του!

Παράλληλα, τα videos με make up και σάτιρα που «ανεβάζει» στα social media της γίνονται πάντα viral, ενώ επιλέχθηκε ως βασικό πρόσωπο της καμπάνιας της Mat fashion και μετράει πολλές και συνεχόμενες συνεργασίες με δυνατές εταιρείες της ελληνικής αγοράς.

Στο νέο επαγγελματικό της βήμα, η Κατερίνα εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου Panik, που, εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες του στη δισκογραφία, ασχολείται και με το management και τις δημόσιες σχέσεις.

Έτσι, η Κατερίνα ανήκει στην οικογένεια της Panik Relations, όπως, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λασκαρίδης από το «Master Chef», οι ηθοποιοί Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παπά, Βίκυ Κάβουρα και Χαριτίνη Ηλιάδου, το μοντέλο Στέφανος Μιλάτος και πολλοί influencers και youtubers.

GNTM Κατερίνα Πεφτίτση

Δείτε την Ξανθούλα από το GNTM τόπλες μέσα στην μπανιέρα

Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ξανθούλα Τζερεφού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, θα πάθετε πλάκα! Ποζάρει τόπλες μέσα στην μπανιέρα της.

Το κοριτσάκι με τις κόκκινες μπουκλίτσες που θυμόμαστε από το ριάλιτι μοντέλων του Star, φαίνεται να έχει δώσει τη θέση του σε μία φλογερή γυναίκα η οποία ξέρει να κατακτά το φακό!

Η Ξανθή Τζερεφού φαίνεται πως συνεχίζει ενεργά την καριέρα της ως μοντέλο και με κάθε της φωτογραφία φροντίζει να εντυπωσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, δημοσιεύοντας την πιο πρόσφατη δουλειά της, η Ξανθή μας "τρέλανε" με την τόπλες φωτογραφία της, στην οποία βρίσκεται μέσα στην μπανιέρα της χωρίς ρούχα!

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία της Ξανθούλας από το GNTM