Χριστίνα Κολέτσα: Όλη η αλήθεια για την πρόταση που δέχθηκε από το Big Brother

Θα τη δούμε στο ριάλιτι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Κολέτσα: Όλη η αλήθεια για την πρόταση που δέχθηκε από το Big Brother

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια πίσω από την πρόταση που της έγινε από το Big Brother. Μάλιστα, αποκάλυψε και αν πρόκειται τελικά να τη δούμε στο ριάλιτι.

Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να έχει συμφωνήσει ακόμα κάτι με κάποιο κανάλι.

Η ίδια, παραδέχθηκε πως έχει έρθει σε επαφή με ορισμένα κανάλια, ενώ είχε μιλήσει και με το Big Brother, χωρίς βέβαια να συμφωνήσει.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το Big Brother, πρέπει να ρίξετε μια ματιά και στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέσα από την βίλα του!

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κολέτσα αναφέρθηκε και στο ζήτημα του έρωτα και έκανε τις δικές τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την πρόταση που δέχθηκε η Χριστίνα Κολέτσα από το Big Brother

«Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει με κάποια κανάλια, έχω απορρίψει κάποια πρόταση για να συζητήσω κάποιες άλλες προτάσεις. Έχω στα πλάνα μου, ίσως αργότερα, για μια δική μου παραγωγή. Θα δούμε», είπε αρχικά.

«Με είχαν πάρει κάποια στιγμή για το Big Brother αλλά δεν είχα καταλάβει για ποιο λόγο» πρόδωσε, με χαμόγελο, η Χριστίνα Κολέτσα.

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στα ερωτικά και έτσι η Χριστίνα Κολέτσα είπε: «Για να ερωτευθώ έναν άντρα θα πρέπει, από τους δέκα που θα έχω απέναντι μου, να είναι ο χειρότερος» παραδέχθηκε, επίσης, η τραγουδίστρια. «Τον τελευταίο μου χωρισμό τον επέλεξα εγώ, αλλά η χρονική στιγμή που ακούστηκε νομίζω ότι εξυπηρετούσε κάποια συμφέροντα».