Ζέτα Δούκα: "Ας μας γίνει μάθημα!" - Η ανάρτησή της για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μάτι

Το ηχηρό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα:

Σε σχετική της ανάρτηση, ανήμερα της επετείου από τη φωτιά στο Μάτι, η Ζέτα Δούκα δήλωσε για τα όσα διαδραματίστηκαν ξεσπώντας: "Ας μας γίνει μάθημα!"

Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, η χώρα μας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που είχε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, η οποία κόστισε αναρίθμητα καμμένα σπίτια και αδικοχαμένες ζωές. Η 23η Ιουλίου στιγματίστηκε ως ημέρα εθνικού πένθους και οι πληγές που μας έχει αφήσει απέχουν πολύ από την επούλωση.

Η Ζέτα Δούκα φανερά στεναχωρημένη αλλά και φορτισμένη με συναισθήματα οργής ανήρτησε τις σκέψεις της επί του θέματος.

Ειδικότερα, έγραψε "Μάτι 23/7/2018…Σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μια μέρα ΠΕΝΘΟΥΣ για τους 102 συνανθρώπους μας που πέθαναν μαρτυρικά, αλλά και μια μέρα ΝΤΡΟΠΗΣ για όσα έγιναν ή δεν έγιναν και κυριως- όσα ειπώθηκαν για να καλύψουν τις ευθύνες, που πρέπει οπωσδήποτε να αποδωθούν! Ας μας γίνει μάθημα και ποτέ να μην επαναληφθεί!"

Ζέτα Δούκα Φωτιά Μάτι Ανάρτηση

Ανάρτηση Ζέτα Δούκα Μάτι

Πέρα από το ξέσπασμά της αυτό, πριν από λίγες μέρες η Ζέτα Δούκα βρήκε την ψυχική δύναμη να μας δείξει και τα σημάδια που έχει στο κορμί της από την επέμβαση. Δείτε εδώ τη σχετική φωτογραφία.

Ζέτα Δούκα: Μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος φίλτρων - Το ολόσωμο μαγιό της έκανε την αποκάλυψη

Τις βουτιές της στη θάλασσα ξεκίνησε η Ζέτα Δούκα και με μια φωτογραφία μας έδειξε πως είναι το σώμα της χωρίς ίχνος φίλτρων. Την αποκάλυψη έκανε το απίστευτο ολόσωμο μαγιό της.

Η Ζέτα Δούκα είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς και παρόλο που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι, διατηρεί στο κορμί της άψογες αναλογίες, καθώς έχει χάσει κάθε περιττό κιλό.

Η ηθοποιός πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο καυτή πόζα της και όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν σαν την βροχή.

«Όταν ξεκινούν οι φωτογραφίες με μαγιώ, ξεκινάει κι επισήμως το καλοκαίρι! #summer #swimsuit #summerphoto #lovesummer #greeksummer» , έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της που συνόδευε την φωτογραφία της. Μάλιστα, στην τράβηξε ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς. Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, η Ζέτα Δούκα πέρασε μια δυσκολία με την υγεία της.

Ζέτα Δούκα σώμα