Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκάλυψη από τη Σοφία Μουτίδου: "Είχα σχέση 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο"

Η εξομολόγησή της στο "The Booth" του OPEN TV

Αποκάλυψη από τη Σοφία Μουτίδου:
News 23.07.2020 19:27
Από Χριστιάνα Μπράμο

Η Σοφία Μουτίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για μια προσωπική της εμπειρία με αρκετή άνεση , αποκαλύπτοντας πως είχε σχέση με έναν ομοφυλόφιλο άντρα για 8 ολόκληρα χρόνια.

Αφορμώμενη από ένα παρεμφερές θέμα το οποίο συζητούσε με μία τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής The booth, η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε μία δική της ιστορία, πολύ τρυφερή και με πολύ ενδιαφέρον.

Παρουσίασε στο κοινό μία άλλη διάσταση της αγάπης και του έρωτα που δεν θα χαρακτήριζε κανείς τόσο συνηθισμένη. Άλλωστε η αγάπη έρχεται σε τόσα διαφορετικά σχήματα και μοτίβα και εκείνο που πραγματικά έχει σημασία είναι να είσαι εκεί όταν έρθει.

Ταυτόχρονα, δείτε τι απάντησε η Σοφία σε τηλεθεάτρια στη σημερινή εκπομπή στο ερώτημα "Το αγόρι μου σκαλίζει την μύτη του! Τι να κάνω;"

Αυτήν την αποκάλυψη έκανε η Σοφία Μουτίδου για τη σχέση της με τον ομοφυλόφιλο άντρα.

«Να πω στην κοπέλα ότι τα μονοπάτια της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά. Μου το ‘χει πει ένας φίλος αυτό. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Επίσης, θα ήθελα να πω σε αυτούς που γράφουν,

«δώστε σημασία σε μια κουβέντα! Μη μένετε τόσα χρόνια στην κιτρινίλα και την κατινιά! Ακούστε τέσσερις ανθρώπους που μιλάνε από την καρδιά τους και αφήστε τα υπόλοιπα γιατί εκνευρίζομαι πολύ κάτω από το τζάμι»

«Τα μονοπάτια, λοιπόν, της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά και αυτό που κρατά τις μακροχρόνιες σχέσεις είναι η φιλική σχέση. Δυστυχώς. Αυτό που θα σε κρατήσει μακροχρόνια με έναν άντρα είναι ο θαυμασμός και όχι η ηδονή! Γιατί η ηδονή, στα χρόνια θα πέσει. Αν κάποιον τον επιλέγεις για πάντα είναι γιατί έχει άλλα στοιχεία πάνω σου συν της ηδονής. Η φιλία είναι αυτή που μπορεί να σε κρατήσει και δεν υπάρχουν στερεότυπα»

Συνεχίζοντας η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε:

«Αφήστε τα όλα αυτά και ερωτευθείτε… Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει… Εγώ ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο. Είχα σχέση ζωής, ο οποίος ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε. Αυτό που είναι γραμμένο; Είναι γραμμένο σε κάποιο βιβλίο; Είναι γραμμένο κάπου; Εγώ τα είχα 8 χρόνια μαζί του. Σχέση ζωής. Ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε, ήμασταν τέλεια και χωρίσαμε όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Χωρίσαμε για άλλους λόγους»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απίστευτο σκηνικό στο The Booth - Η Σοφία Μουτίδου μπέρδεψε έναν γνωστό της με τον πρώην της

Σοφία Μουτίδου: Οι απίστευτες ατάκες για το Happy Day - «Γιατί ξυπνάνε κάθε πρωί και λένε...»

Share