Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές στην Κρήτη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Το ευτυχισμένο ζευγάρι Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, καθώς τα χαμόγελα ποτέ δεν ψεύδονται και τα στιγμιότυπα που βρήκαμε το αποδεικνύουν.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Κρήτη, όπου και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ο Στέλιος επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί του και συγκεκριμένα την περιοχή των Χανίων, γιατί εκτός από το να επισκέπτεται τις πανέμορφες παραλίες, εκεί διαθέτει και οικογενειακή επιχείρηση.

Το ζευγάρι πέρα από χαμόγελα μοιράζεται και αρκετές ρομαντικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους στο "μαγικό" κόσμο του Ιnstagram.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι και να το δείχνουν, εξάλλου ο έρωτας, όπως και ο βήχας δεν κρύβονται.

Δείτε τη Μαρία με μαγιό και τι αποκαλύπτει για τα κιλά της.

Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκης και του Στέλιου Μανουσάκη

Μαρία Ηλιάκη: Διακοπές στην Κρήτη με τον σύντροφό της - Οι πρώτες φωτογραφίες

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία επισκέφθηκε την Κρήτη, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Στέλιο Μανουσάκη, και ήδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις διακοπές της και ως γνωστή λάτρης των social media, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πιο υπέροχα στιγμιότυπα από την εξόρμησή της στο νησί της.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης άφησαν για λίγο πίσω τους τον βροχερό καιρό της Ζυρίχης και προσαρμόστηκαν αμέσως στον ηλιόλουστο καιρό της Κρήτης. Δείτε εδώ και μία αποκάλυψη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη για τα κιλά της.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύντροφό της

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος ΜανουσάκηςΜαρία Ηλιάκη σύντροφος