Υβόννη Μπόσνιακ: Κόβει την ανάσα με το γυμνασμένο σώμα της - Η ολόσωμη φωτογραφία χωρίς ρετούς

Άναψε φωτιές

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Υβόννη Μπόσνιακ: Κόβει την ανάσα με το γυμνασμένο σώμα της - Η ολόσωμη φωτογραφία χωρίς ρετούς

Στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς διανύει η ντελικάτη Υβόννη Μπόσνιακ και μας κόβει την ανάσα με την ολόσωμη φωτογραφία της, όπως και με το υπέροχα γυμνασμένο σώμα της, δίχως ίχνος ρετούς.

Το καλοκαίρι είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλοι μας "διψάμε" να γευτούμε, με λίγα λόγια, ο ορισμός της ομορφιάς και των ζωντανών χρωμάτων, το ίδιο και η Υβόννη που είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό της για ένα θεϊκό σώμα σαν κι αυτό! Η ίδια δήλωσε τα εξής:

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω αδυναμία στα γλυκά, αλλά έχω ένα θέμα με τα burgers. Είναι μια τροφή στην οποία δεν μπορώ ν’ αντισταθώ.

Κατά τ’ άλλα, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που τρώω περισσότερο ή πιο συχνά. Γενικότερα η διατροφή μου είναι ισορροπημένη»

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω

Η κορούλα του Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ είναι το πιο γλυκό πλάσμα που έχετε δει!

Υβόννη Μπόσνιακ: «Έριξε» το Instagram με το μπικίνι της - Η απόλυτη κορμάρα

Η Υβόννη Μπόσνιακ «έριξε» το Instagram με το μπικίνι της, καθώς έχει την απόλυτη κορμάρα. Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες η σχεδιάστρια και ο Αντώνης Ρέμος.

Το ζευγάρι επέλεξε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να κάνει την πρώτη του απόδραση μετά την καραντίνα και από τότε δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα

Ο γνωστός τραγουδιστής και η ταλαντούχα σχεδιάστρια ρούχων απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την μονάκριβη κόρη τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της,και ποζάρει φορώντας το μπικίνι της. Το πρώην μοντέλο απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της πάνω στο σκάφος και μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε την ανάρτηση:

Υβόννη Μπόσνιακ μαγιό

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Υβόννη Μπόσνιακ, να σημειώσουμε πως τα ρεπορτάζ λένε ότι της έχει γίνει πρόταση για το GNTM. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.