Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρόσωπο του Just the 2 of us

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρόσωπο του Just the 2 of us

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του Just the 2 of us το απόγευμα της Πέμπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως λίγα λεπτά πριν τις 18.00 το απόγευμα, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου «Γεννηματά».

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τραυμάτισε το χέρι του. Ο ηθοποιός κρατώντας το χέρι του και με τον πόνο να είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπο του, επισκέφθηκε το νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη!

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως και πριν καιρό ο ηθοποιός είχε βιώσει ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον συμμετέχοντα του Just the 2 of us! "Ισχύει ότι έπαθα ατύχημα και..."

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης τον Ιανουάριο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε λίγο καιρό πριν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα, «Είναι η πρώτη φορά που μιλάω μετά το τροχαίο. Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να τα μετράς και να τα αξιολογείς διαφορετικά. Ισχύει ότι έπαθα ατύχημα και έσπασα τα δυο μου πόδια. Έκανα δύο χειρουργεία. Το ένα έσπασε στον μηρό, ήταν συντριπτικό κάταγμα μηριαίο. Στο άλλο πόδι υπήρξε μια μεγάλη καταστροφή στο γόνατο.

Μέσα σε όλα αυτά βγήκαν και κάποιοι που έλεγαν πως ήταν διαφημιστικό και δεν είχα πάθει ατύχημα. Από κακή συγκυρία ενεπλάκη σε ένα τροχαίο. Δεν έφταιγα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω ένα χρόνο σχεδόν εκτός. Δούλεψα ως ένα σημείο με σπασμένα πόδια, γιατί δεν ήθελα να μείνουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς δουλειά. Έκανα ένα σίριαλ τότε. Έμαθα πάρα πολλά, ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.