Διακοπές και όχι μόνη η Σίσσυ Χρηστίδου - Υπάρχουν φωτογραφίες

Με ποιον βρίσκεται στην Πάρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διακοπές και όχι μόνη η Σίσσυ Χρηστίδου - Υπάρχουν φωτογραφίες

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε και επίσημα τις διακοπές της με προορισμό αυτή την φορά το νησί της Πάρου! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από την πρώτη της ημέρα στο πανέμορφο ξενοδοχείο και μας αποκάλυψε πως... δεν είναι μόνη!

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, όπως πάντα, βρίσκεται βράχος ο Παύλος Σταματόπουλος!

Μάλιστα, η Σίσσυ προσπαθώντας να τραβήξει ένα όμορφο βίντεο από το ξενοδοχείο που την φιλοξενεί έπεσε επάνω στον αγουροξυπνημένο Παύλο και το στιγμιότυπο είναι έπος.

Δείτε την φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου διακοπές

Ποια η σχέση του Σταματόπουλου με την Σίσσυ Χρηστίδου

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Παύλος Σταματόπουλος εκτός από συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου είναι εδώ και πολλά χρόνια καλός της φίλος! Η φιλιά τους, μάλιστα, τους οδήγησε και σε κουμπαριά αφού ο Παύλος έχει βαφτίσει τον γιος της, Mike.

Πιο αδύνατη από ποτέ η Σίσσυ Χρηστίδου - Με μαύρο μαγιό στη Μύκονο το 2016

Σας έχουμε μερικές φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το 2016 και τις διακοπές της στη Μύκονο, στις οποίες φαίνεται πως είναι πιο αδύνατη από ποτέ, με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, το οποίο αναδείκνυε με τον πιο ιδανικό τρόπο τις αναλογίες της.

Το καλοκαίρι αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου απόλαυσε τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, μαζί με εκλεκτή παρέα. Τον καιρό εκείνο, ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ αυτό που ξεχωρίζει κανείς από τις φωτογραφίες της, είναι το μοναδικό της σώμα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό στη Μύκονο

Παρέα με την καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, η Σίσσυ Χρηστίδου περπάτησε στην παραλία της Μυκόνου και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σώμα της. Το ολόσωμο μαγιό της, ήταν αρκετά αποκαλυπτικό, ενώ το είχε συνδυάσει με ένα εκπληκτικό πανωφόρι.

Να σημειώσουμε βέβαια πως και σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά. Δείτε εδώ τη φωτογραφία που μαρτυρά την αλλαγή στο σώμα της.

Σίσσυ Χρηστίδου δίαιταΣίσσυ Χρηστίδου κιλά

Πώς έχασε τα κιλά της η Σίσσυ Χρηστίδου

Εμφανώς πιο λεπτή, η Σίσσυ δέχεται καθημερινά ερωτήσεις από followers για τα μυστικά της διατροφής της. Η ίδια αποφεύγει να... ανοίξει τα χαρτιά της και έχει τους λόγους της! «Κάνω δίαιτα αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα!

Όταν φτάσω στον στόχο μου και για να μην έχουμε άλλα μπλεξίματα, επειδή δεν κρύβεται ένας ειδικός πίσω από αυτό το εγχείρημα, θα βρω τον τρόπο για να σας τα πω σωστά. Πρώτα θέλω να δω αν αυτά που κάνω έχουν αποτέλεσμα...» εξηγεί.

Ξεκάθαρα, ακολουθεί τη δική της πατέντα, αφού όπως λέει «φτιάχνω δικές μου συνταγές γιατί δεν ήθελα να κάνω μία ακόμη δίαιτα με κρέας και σαλάτα, αλλά να μπορώ να τρώω υδατάνθρακες και γλυκά. Σκοπεύω να κάνω τα πράγματα σωστά. Καταλαβαίνω γιατί με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις και μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό».